Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prevara pri razmeni filmova  - posteno???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prevara pri razmeni filmova - posteno???

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
rhymerator View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prevara pri razmeni filmova - posteno???
    Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 11:28

Pozdrav,

evo pisem ovaj post iz osecaja razocaranosti u pojedince...Uclanio sam se u ovaj forum ne bas tako davno...vrsio sam nekoliko razmena filmova sa clanovima ovog foruma. Posto sam iz Vojvodine slao sam i juzno u Srbiju, i u Hrvatsku...nikad nije bilo problema, jer sam smatrao da se ovde okupljaju ljudi prvenstveno kako bi jedan drugom pomogli, a ne ovo drugo PREVARILI...

Taj put sam slao u Hrvatsku, posto znate kako funkcionise slanje preko grane (prvo jedan posalje, pa ovaj drugi...), potrebno je oko 10-15 dana da dodje paket postom. Nije to bila neka velika razmena 5 za 5 filmova...ali ne radi se ovde o KVANTITETU, vec o PRINCIPU.

Cekao sam 2 nedelje, 3 nedelje, poslao sam tom clanu ovog foruma pm, ali se on javio sa izgovorom: "'lega ja mislim da ti meni nisi ni poslao filmove...", medjutim sutra sam video da je on moje filmove (koje su mu stigli) uvrstio u svoj popis, te da su po logici stvari i meni trebali stici njegovi...Posle toga on se vise nije javio.

Ne znam da li ce Administrator ovaj post obrisati, ali hocu svim postenim ljudima da ukazem na ovu mogucnost, pri tom ne propagirajuci mrznju i slicno. Vec samo da ukazem da i medju najboljim ljudima, kao sto je ovde vecina, uvek se nadje neko drugaciji, neko kome su tih 5 cd-ova bitniji nego dugotrajna saradnja, i "prijateljstvo" ,kao i pomaganja preko ovog foruma...

Ne znam da li bi bilo ispravno da saopstim ime tog clana? Verovatno ne...

Molim Vas da iznesete svoja misljenja o svemu ovome...osecacu se lakse...

I Usput: Veliki pozdrav najlepsem moru na svetu! (Hrv. obali)

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 11:43

Mislim da trebaš reci javno ko je to pa da se on sramoti pred svima!

POZDRAV

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 11:52
da trebaš reći javno ime toga člana..

ja sam administrator i neću obrisati tvoj post jer nema razloga...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 12:41

Taj clan je "tcenan", koliko se secam mislim da je relativno nov i ostavio je svega nekoliko postova...tj. verovatno do trenutka dok nije mene za*ebao..., kasnije ga bar nisam video da se pojavljivao...

*Stoga jos jednom kazem, ne bih da ispadnem cinkaros, ali samo zelim ukazati na ovo...

Hvala svima koji su razumeli.

Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 13:57
SLAŽEM SE DA OVAKVE STVARI TREBA OBJAVLJIVATI JER NIKO NE ŽELI DA BUDE ZAJEBAN.
Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 14:45
Predlažem administratoru da otvori temu u kojoj će se iznositi svi problemi vezani uz zamjene.....i jasno će se imenovati svi koji nekog zaj......npr. inzistiram na zamjeni filmova sa titlom a čovjek pošalje titlove na engleskom (a film je američki) uz objašnjenje da svi filmovi imaju titl.....pa ko je ovdje lud????
hondaf6@net.hr
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 14:56

Da, mozda bi to stvarno trebalo uraditi, zbog svih ljudi koji su prevareni onih koji ne bih hteli da budu prevareni...

I smatram da to ne rade oni ljudi koji su stalno ovde, i koji jedni drugima pomazu, nego pojedinci kojima to sve ne znaci puno kao nama ovde...

Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 14:59
Vrijeme je da prevare prestanu.....ako su nebrojeno puta zaj.... mene ne moraju i nekog ko se tek ovdje pojavio.....no ima i problem....svatko se može ulogirati sa novim nickom pa varati ispočetka.....admine, a da razmisliš kako to spriječiti?
hondaf6@net.hr
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 15:07

Originalno postovano od strane honda honda piše:

Vrijeme je da prevare prestanu.....ako su nebrojeno puta zaj.... mene ne moraju i nekog ko se tek ovdje pojavio.....no ima i problem....svatko se može ulogirati sa novim nickom pa varati ispočetka.....admine, a da razmisliš kako to spriječiti?

Da i to je jedan od lakih nacina za prevaru, ali mislim da nacin za prevaru opste ne treba traziti, iako objektivno nacini bez obzira na sve postoje. Nego u razlogu zasto se to radi...

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 15:09
Teš ko je to sprijećiti jer nemožeš blokirati jednog člana, već samo prilikom registracije mail adresu i to onaj ostatak od domene *@hotmail.com i onda bilotko tko se pokušava registrirati sa hotmailovom adresom nemože uspijeti ili ako blokiraš IP adresu možeš blokirati racimo pristup samo od strane ISP poslužiteljima, dakle recimo svima koji se spajaju preko HTnet-a. Dakle ništa od toga.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 15:11
To je tesko izvodljivo, mislim i ja...a i ne bas prakticno resenje...
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 15:40

clan sam i www.stripovi.com foruma i tamo rade slicnu stvar sa zamjenom i pordajmo stripova (medjusobno useri)

pa su napraviuli dva popisa CRNA LISTA i BIJELA LISTA

mogo bi admin to napraviti, pa onda na bijelu listu stavite onoga s kim ste imali ok iskusva, a na crnu onoga s kim niste.. takojder da se ta lista editira tu i tam, te da ako je neko na crnoj listi, ako se razjasni dogadjaj da se makne i sl.

ja sam sa svima ok poslovao. i ekipom preko granice kojima sam prvi slao.

za bijeu listu je prednost sto vidite clanove koji su duze vrijeme online pa nemorate se bojat da ce mjenjat login name, a ak ne..onda ovi novi sa dva tri posta moraj ustec tu neku pouzdnaost

bap

Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 15:52

Odličan prijedlog

hondaf6@net.hr
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 16:29
ne znam budemo vidjeli, hajde recite koliko vas je dosada bilo prevareno...ovjdje u titlovi forumu
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 16:34
Ja sam bio prevaren od jednog ?lana foruma i to svima poznatog, iznenadili bi se kad bi vam rekao ko je on ali ne?u još ?ekam ga 2 mjeseca da mi pošalje i još ?u ga sa?ekat. Nije meni do nekih 10 filmova, nego mrzim kad me lažu.
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 16:37
Ali ima i poštenih i prepoštenih koje bi trebalo staviti na bijelu listu, a to su:
1. Vjeverica
2. BOLE
3. Kapetan Kuka
4. Honda

i još neki ali ova ?etvorica su stvarno pošteni ljudi.
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 16:44

Pozdrav.,sto reci na ovo nego sine imas ih svakakvih,ČAK su se na ovu temu javili i neki koji su mene nasankali ja ih imenujem bez problema ILEŠOŠ JE JEDAN OD TIH treba imenovati svakoga ko je ljigavi prevarant.Evo ja cu biti toliko pošten pa cu ti poslati katalog mojih filmova ako mi das mail i poslati cu ti besplatno 5 filmova po tvom izboru sve na moj trosak.Vjeruj mi ima tu poštenih ljudi samo ih trebas pronaci posebno bih pohvalio BOLETA iz D.MIHOLJCA covijek je daleko po meni najbolji..,usput Bole posaljem ti danas spisak filmova sto me zanima pa se cujemo.,ovih dana sam bio malo zauzet.Pozdrav svima i slobodno imenujte PREVARANTE,,.

POZDRAV JACK,...,

JACK
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 16:50
EJ BOZO .,.,STO SE TI NEJAVLJAS JESI ODUSTAO OD ZAMIJENE.,,ONDA SE BAR TREBAS JAVITI I RECI A NE 5 DANA SE NEJAVLJAS.,.
JACK
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 16:53
Ma ocu danas cu ti poslat popis šta mi treba
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 16:58
nisam znao...fakat ima postenih ljudi a fakat ima i nepostenih..

samo sto je stvar sto mi ove ljude koje su nekoga prevaraili nemožemo suspendirati ili ih maknuti sa foruma. Ovo što se dogovarate su vaše osobne stvari. Meni nije nitko ništa skrivio pa zašto bi ga maknuo sa foruma.

Istina je da su ljudi koji su vas sjebali gadovi i treba otvoreno reći ime tog člana..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.