Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - American Crime Story (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

American Crime Story (2016)

American Crime Story

American Crime Story (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Američka kriminalistička priča

Godina:

2016

Žanr:

biografski, drama, kriminalistički

Trajanje:

42 min

Autor:

Larry Karaszewski
, Scott Alexander

Glavne uloge:

Nathan Lane
  >  F. Lee Bailey
David Schwimmer
  >  Robert Kardashian
John Travolta
  >  Robert Shapiro
Cuba Gooding Jr.
  >  O.J. Simpson
Sarah Paulson
  >  Marcia Clark
Courtney B. Vance
  >  Johnnie Cochran
Kenneth Choi
  >  Judge Lance Ito
Christian Clemenson
  >  Bill Hodgman
Bruce Greenwood
  >  Gil Garcetti
Sterling K. Brown
  >  Christopher Darden
Lady Gaga
  >  Donatella Versace
Dale Godboldo
  >  Carl E. Douglas
Chris Bauer
  >  Detective Tom Lange
Chris Conner
  >  Jeffrey Toobin
Jordana Brewster
  >  Denise Brown

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: American Crime Story (2016)
    Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2016 u 19:15

American Crime Story (2016)

Žanr:
biografska, krimi, drama

Uloge: Selma Blair, Connie Britton, Sterling K. Brown, Kenneth Choi, Cuba Gooding Jr., Sarah Paulson, David Schwimmer, John Travolta

Jezik: engleski

Radnja:
Serija se temelji na knjizi Jeffreya Toobina “The Run of His Life: The People V. O.J. Simpson”. Serija istražuje poslovanje i manevriranje “iza scene” na obje strane suda te kako je kombinacija sudskog uvjerenja, lukavosti obrane i povijesti policije s afroameričkom zajednicom dala poroti ono što je trebala – opravdanu sumnju. “The People V. O.J. Simpson” imat će deset epizoda, svaka sezona serije “American Crime Story” fokusirat će se na različite istinite kriminalne priče.

Izvor: http://www.topcinemamovie.com

IMDB

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2016 u 23:02
Obnovljeno za 2. sezonu Wink
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2016 u 21:14
Obnovljeno i za 3. sezonu, čak i pre emitovanje druge Wink
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 14:15
Nakon prve sezone koja je debelo upilala s razvikanim slučajem O.J. Simpsona koji se uspješno izvukao s umorstvom, evo druge koja mi izgleda bolje - ubojstvo modne ikone Giannija Versace. 

Ubojstvo je počinio serijski ubojica koji bi vjerojatno ostao ispod radara i nastavio s ubijanjem, da nije izabrao pogrešnu žrtvu... 

Sviđa mi se kako su startali, glumci dobri, a onaj koji igra Versacea baš ljucki lijep. 

Kako je Versace bio to što je bio, u seriji tu i tamo ima raznih guzica i općenito gay ikonografije...
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2018 u 22:09
Zanimljivo su postavljeni likovi ubojica u ovoj seriji: u prvoj sezoni ja (O.J. Simpson) pa ja, i ja, i ja, i ja i američki narod, i javnost, i ja. Za žrtvu nikog nije briga, ona praktički ne postoji kao lik, bitna je samo zato da bi se glavni lik zbog njezinog ubojstva našao u opasnosti od doživotne robije.

U drugoj sezoni vizura se mijenja: žrtva je poznata, ubojica se tek nastoji proslavit.
Žrtva je smrtno bolesna osoba koja živi svoje zadnje dane, ubojica je dečko odrastao na tabloidima i društvenim mrežama koji zna jedno - ako nije upisano na fejsu i twitteru, kao da se nije niti dogodilo.
No mladi ubojica muku muči sa svojim statusom. Serijski ubojica kojeg juri policija sedam država će se proslaviti ali i posigurno pasti, dočim serijski ubojica koji se mudro drži ispod radara je policiji nedostupan, ali ni javnost nema pojma da on postoji i čemu cijeli trud oko bježanja i sakrivanja kad nitko ne zna za njegova ubojstva?!
Izlaz je, naravno, slavna žrtva koja će umirući obasjati i bijednog malenog mitomana iz pripizdine.

Versace kao žrtva, njegova sestra i njegov ljubavnik ostali su na razini skice (jer bi se netko od nasljednika mogao pobunit na podrobnije opise).
Budući da je serijski ubojica mrtav i nema nasljednika, scenaristi su dali mašti na volju i to su napravili vraški dobro. Bajke o bogatoj obitelji koju nikad nije imao, stvarima koje nikad nije napravio, poznanstvima s ljudima koje nikad nije upoznao, vriskanje od ushta nakon ubojstva Versacea, no iznad svega očajna ispovjed slučajnom partneru u gay clubu - sve sam napravio što sam mogao, valjda me neće samo tako zaboraviti...?!

Iznimno dobro napisano i odigrano.
Meni nepoznati Darren Criss u ulozi ubojice odličan, Ricky Martin blijed i neuvjerljiv, Penelope Cruz dobra ali plošno napisana, Edgar Ramirez kao Versace također. 
Riječju, ova druga sezona je show jednog glumca.

Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2018 u 22:28
  Prva sezona mi je bila odlična.

Priprema porote i svedoka, zakulisane radnje i sami mediji su odlično predstavljeni. Pravo je čudo što se ovi naši tkzv."novinari" nisu setili da primene fore i fazione svojih američkih kolega. A fore su im takve da se i sad smejem. Na primer, fotografija okrivljenog Simpsona na naslovnoj strani je toliko zatamnjena da izgleda crnji nego što jeste.

Cela ekipa je sjajno odradila posao i ja trenutno nemam nikakvih zamerki, čak mi je i "prijatelj" sa frizurom Indire Gandi bio dobar. Junak serije ipak nije Kuba Junior već K.B.Vans u ulozi advokata Dž.Kohrana. On je po mom mišljenju junak odlične prve sezone.

Od druge sezone stigao sam samo da overim prvu epizodu. Pilot je dobar i dosta toga obećava iako negativac izgleda kao karikatura i školski primer sociopate.

Znaću kad završim sezonu i tad ću napisati šta mislim.
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2018 u 22:39
Kuba se tu više-manje slikao (ali dobro).
Odlično urađeno no smeta me što je cijela priča tisuću puta prožvakana i nema čar novog (ono s crnom bojom i svime što ciljano vuče na crnčugu je odlično).

Jest ubojica školski primjer sociopate, no on je (najvjerojatnije) to i bio. Njega jedinog ne poznamo, znamo i Versacea i Simpsona, no ovog Kunahana ne, napisan je po opisu i svjedočenjima, no po meni je to jako blizu istini. Nikakve tajne ni misterije, jasan ko bijeli dan...
Jasno, za kompletni dojam čekamo dalje epizode i starce Kunahane, no ne očekujem puno iznenađenja.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2018 u 23:04
  Za slučaj Simpson i ubistvo Versaćea sam čuo. Na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo. Nije me to zanimalo, nije to ono što me zanima.

Autori serije su majstori kojima dobro polazi za rukom da dvaput prodaju već ispričanu priču. U prvoj sezoni najbolji su mi bili advokati koj su zahvaljujući američkom pravnom sistemu uradili nemoguće. Dobre su mi bile scene kad sveprisutni rasizam okreću protiv belaca. Mislim na one "nesreće"koje advokati nabraju, "nesreće" u kojima panduri koji upucaju crnce prolsze brz kazne. Kad ono crnac koji je strvarno kriv biva oslobođen baš zbog toga. Podlo od autora serije.

Slažem se sa tim da je Kuba bio nešto više od epizodiste, nešto slično sam napisao. On je dobro unovčio svoje ime i minuli rad dok su autori serije dobili dobru i besplatnu reklamu.

Za ovog sociopatu koji je pravi kameleon ostaje još da se vidi. Dotle mukajet.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2019 u 02:17

Odgledao sam drugu sezonu koja je slabija od prve. Prva sezona je bila fokusirana na sudski proces, druga je svedena na poteru za manijakom koji je pored Đanija, na svom putu, upokojio nekoliko ljudi. Autori serije su se previše držali šablona koji im je više odmogao nego pomogao u opisu manijaka. Daren Kris ke više nego dobar u toj ulozi, Solidna je i Penelopa Kruz, ostali su jedva dotakli prosek za razliku od Rikija Martina koji je ubedljivo najgori od sve dece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,186 sekundi.