| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hatufim aka Prisoners of War (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hatufim aka Prisoners of War (2009)Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2015 u 18:29 |
|
Hatufim (2009)
![]() Žanr: Drama Scenarij: Gideon Raff Država: Israel Jezik: Hebrew Uloge: Gal Zaid ... Haim (15 episodes, 2009-2012) Jonathan Uziel ... Yinon 'Noni' Meiri (14 episodes, 2012) Sendi Bar ... Iris (13 episodes, 2009-2012) Yael Eitan ... Dana (13 episodes, 2009-2012) Salim Dau ... Jamal (12 episodes, 2009-2012) Iza uragana zvanog Homeland, krije se serija puno skromnija što se tiče uloženih sredstava, ali ne i ambicija. Emitirana 2010. na kanalu Keshet, izvrsna serija Kreator serije Gledatelju koji je gledao idesh.net Ažurirao icemaher - 04.Prosinac/Dec.2015 u 18:40 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2015 u 18:39 |
|
Gledao sam pre par godina prvu sezonu pa sam stao, nisam nasao preostale epizode od drugu sezonu. Obe sezone imaju nalepljene engleske titlove pa je lako pratiti.
Ima neke slicnosti Homeland sa ovom serijom ali ovde je nekako drugacije odradjeno, mogu reci i bolje. Ostale su mi jos 2 epizode do kraja serije, meni je odlicna serija. U prvu sezonu mnogo i ne saznajemo, sve se nekako odvija u vezi povratak zarobljenika i prilagodjavanje u novi zivot, sve do kraj prve sezone kad se otkriva neka stvar. U drugu sezonu ima vise desavanja u vezi njhovog boravka tamo i ko je sta tamo i doma kod njih odradio i ista je vise zanimljivija sezona od prve. Mnogo se stvari desavaju u vezi njih i ljude koje pusta Izrael iz zatvora zbog njih. Sve je povezano. Ne znam kako zavrsava serija a ne bi bilo lose da je imala jos sezona, meni ne smeta da se jos sporije odvija serija. Necu nista da otkrivam, ko voli Homeland neka pogleda i ovo, vredi!
Ažurirao icemaher - 04.Prosinac/Dec.2015 u 18:42 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2015 u 01:31 |
|
Oni koji su pogledali seriju neka procitaju i u spoiler neka odgovore ako su bolje razumeli:
Sam kraj serije i sumnja Haima ukazuje na ipak drugacije namere Amiela. Nesto me tu podseca na Brodija iz Homeland. Mozda ce biti treca sezona, mozda i ne, ali ako bude tu ce sigurno dosta biti otkriveno u vezi Amielovog krajnog cilja ili neko ubistvo u vrh Mosada, Izraela ili ko zna sta vec. Meni jos uvek nije jasna ona prva rec koju su izvukli iz onih knjiga o matematici, u vezi neke farme gde su se upoznali Nimrod i Talija, tu su rekli to je pocetak, od toga je sve krenulo. To mi stvara jos neku sumnju da je Talija nekako umesana ili pa Nurit, ko bi je znao, mozda je samo odglumila da ne zna neke stvari o spijunazi. Malu su prenaivno izveli zadnje epizode bez ikakve probleme(ko je gledao zna o cemu pricam) ali ajd, veci deo serije je PREDOBAR! Kamo srece da bude i treca sezona.
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2017 u 23:24 |
|
Po uzoru na ovu izraelsku seriju, radjena je popularna američka serija HOMELAND. payutti hvala za upload 🎶
|
|
![]() |
|
tachijana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2017 u 19:39 |
|
Meni je ovo bilo vise nego dobro i zao mi je sto nema dalje
![]() |
|
![]() |
|
rradovan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2017 u 19:01 |
|
Od 24 epizode, 22 su izvanredne, praktično nekoliko ličnih (i političkih) drama u jednoj, uz otvorene mogućnosti da se priča nastavi i u trećoj sezoni. Može biti, jedino (tako izgleda), da je iz nekih razloga producent iznenađujuće naglo i odjedanput zatražio da se posao privede kraju.
|
|
![]() |
|
GorankaEna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2018 u 07:57 |
|
Odlična serija. Odlična.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |