| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Serena (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Serena (2014)Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2013 u 21:21 |
![]() Žanr: drama Režija: Susanne Bier Jezik: engleski Uloge: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Rhys Ifans, Toby Jones, Sean Harris, Blake Ritson... Premijera: 27. septembar 2013. godine Film je zasnovan na istoimenom romanu Rona Raša. Godina je 1929., a tek vjenčani mladenci, George i Serena Pemberton,
putuju iz Bostona u planine Sjeverne Karoline kako bi ondje stvorili
šumarsko carstvo. Dok je George u tamošnjoj šumarskoj bazi već živio, i
to dovoljno dugo da postane ocem izvanbračna djeteta, Serena je nova u
tom kraju. Ipak, ona se veoma brzo nameće svojom snažnom osobnošću i
ambicijama: preuzima nadgledanje drvosječa, kroti orla koji lovi zmije
čegrtuše, samouvjereno donosi odluke, a jednom prigodom spašava i život
svome mužu pa postaje jasno da je u toj divljini ravna svakom muškarcu. Preuzeto sa: http://superantikvarijat.com IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1247690/ Ažurirao CSInvestigator - 13.Rujan/Sep.2014 u 20:33 |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2013 u 21:27 |
|
Za film Silver linings playbook čekam verziju 720p kao ozeblo sunce, a izgleda da će i ovo biti ekstra
Bar sudeći po radnji i glumačkoj ekipi... Dženifer opet ima priliku da pokaže umeće u jakoj ulozi... A i Bredli mi je baš sladak i nekako umiljat ![]() Inače, ovo im je drugi film gde su nosioci glavnih uloga, a snima se i treći, koji je režirao isti reditelj kao i za Silver linings playbook. Izzgleda da je ovaj glumački par dobitna kombinacija ![]() |
|
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2013 u 10:41 |
+1 Sviđa mi se što se moderni film vraća prokušanim formulama starog klasičnog filma, tj. ponovnim uparivanjem glumaca čija kemija je već dokazana na velikom ekranu...( isto tako vrijedi za Emmy Stone i Ryan Goslinga)... U prošlosti je bilo zaista mnogo takvih parova. Spomenimo Ginger Rogers i Frad Astaire, Doris Day i Rock Hudson, Katherine Hepburn i Spencer Tracy, Jane Fonda i Robert Redford, William Powell i Myrna Loy, Errol Flynn i Olivia De Havilland itd... |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2013 u 10:52 |
|
I meni su baš bili super par u Silver Linings. Baš me zanima ovaj film iako mi se tematika baš nešto i ne sviđa...
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2014 u 20:45 |
|
Trejler:
|
|
|
|
![]() |
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2014 u 11:08 |
|
|
|
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2014 u 21:13 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
neverovatno
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 20:36 |
|
Film je predivan. Gledala sam ga dva puta. Veoma mi se svidjaju filmovi koji su poput knjige ili imaju duboku pricu o zivotu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |