Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Six Shooter (2004)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Six Shooter (2004)

Six Shooter

Six Shooter (2004)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2004

Žanr:

kratki, komedija

Trajanje:

27 min

Režija:

Martin McDonagh

Scenarij:

Martin McDonagh

Glavne uloge:

Rúaidhrí Conroy
  >  Kid (as Ruaidhrí Conroy)
Brendan Gleeson
  >  Donnelly
Gary Lydon
  >  Chief Guard
David Murray
  >  Doctor
Aisling O'Sullivan
  >  Woman
David Pearse
  >  Short Man
David Wilmot
  >  Man
Domhnall Gleeson
  >  Cashier
John Wallace
  >  Junior Garda
Mick Horan
  >  Kid's Dad
Ann McFarlane
  >  Donnelly's Wife
Tadgh Conroy
  >  Young Kid
Richard Nisbet
  >  Garda

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Six Shooter (2004)
    Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2010 u 07:55

Six Shooter (2004)

http://www.imdb.com/title/tt0425458/

REDATELJ: Martin McDonagh
SCENARIST: Martin McDonagh
ŽANR: Crna komedija/ Kratki film
DRŽAVA: Engleska/ Irska
JEZIK: Engleski
TRAJANJE: 27 min

GLUMCI:

Brendan Gleeson           Donnelly
Rúaidhrí Conroy                   Kid
David Wilmot                      Man
Aisling O'Sullivan            Woman
Gary Lydon               Chief Guard
Domhnall Gleeson           Cashier
...                                           

SADRŽAJ:

Donnelly saznaje da mu je žena preminula i nakon što se oprosti od nje, uputi se vlakom kući. U vlaku sjedne preko puta mladog, brbljavog momka koji djeluje pomalo uvrnuto, te dobacuje grube primjedbe ožalošćenom paru koji sjedi blizu njih. Iako su potpuni stranci, tokom putovanja Donnelly zbog veoma neobičnog razvoja događaja, shvati da su svi četvero povezani tragedijom.

ISJEČAK IZ FILMA:

PRIJEVOD

"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
StefanHD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefanHD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 17:34
Mnogo crn humor. Meni cak nije bilo ni komicno. Zavisi kako ko vidi. Decak je odlicno odbranio svoju ulogu koja je vrlo bolesna. Meni se bas i nije svideo film ali ok. Jedino sto mi se svidelo je to sto glavni glumac nije uspeo da se ubije. Srecno vama koji cete tek gledati.
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 17:53
Bez obzira na olako nalijepljenu žanrovsku odrednicu taj film nije komedija, njega se voli ili ga se ne voli.

Gledala sam ga prvi puta prije desetak godina, suze, oči ovolike... 

Kako može bit komedija sprdanje s pokojnom bebom koja sliči solisti grupe Bronski Bit, da ne spominjem što glavni junak kani zatuć zeku...?!!

Meni su svi njegovi filmovi, dakle i In Bruges, jako tužni.

Probaj pogledat najnoviji Three billboards outside Ebbing, Missouri, pa ako ti ni on ne legne, očito Martin kao redatelj nije za tebe.
Na vrh
StefanHD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefanHD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:12
Hocu, bas ga cekam. Pa da, ovaj mi uopste nije lego. Nije moj ukus...
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:16
Pogledaj usput i In Bruges, on više filmova ni nema..

Na vrh
StefanHD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefanHD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:19
A vidis, njega jesam pre par godina i svideo mi se.... Da li zbog Colina Farela...?! :S Skroz mi je bio cool. Ne znam. Mozda je i do raspolozenja. 
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:34
Nije to bez vraga, on jest lagan, laganiji od ovih, no opet ima nekakvu tešku, turobni notu.
Pogledaj Tri bilboarda pa napiši na temi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.