| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
All I See Is You (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: All I See Is You (2016)Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 23:19 |
|
Auu koja vrhunska drama. Ne pamtim kad me ovako odusevio film. Ovo bih odma stavio za oskara. Glavna glumica u filmu ujedno i jedna od mojih omiljenih Blejk Lajvli. I u filmu pokidala kao i uvek. Mislim da je jedna od najboljih glumica trenutno u Holivudu, i najtalentovanijih. Zgodnica osim sto je prelepa i opasno glumi sve pohvale na njen racun.
Scenario filma odlican, glumci odlicni sve sve naj o filmu. Ni na sekund dosadna drama, svih 100 minuta odlicna i drzi paznju. Gledao sa Engleskim titlovima :(
Od mene topla preporuka ljubiteljima svih zanrova, a pogotovo drame :)
|
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 11:52 |
|
Jest, ima pravo filips glede glumice i cijelog filma.
Iako ja kao potencijalni redatelj ovog djela ne bih inzistirala na njegovom fizičkom statusu/izgledu i opciji rađanja djece. I da je bio ljepotan, potentan, plodan i blah blah, opet bi se isto dogodilo jer je to u ljudskoj prirodi. Ne vidimo tijekom filma da je ona toliko željna djeteta tak da mi je ona orgija materinstva na kraju nepotrebni visuljak koji zaklanja pravi problem. No uz sve sitne nedostatke ovo je jedan od filmova godine.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |