Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Suburbicon (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Suburbicon (2017)

Suburbicon

Suburbicon (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, komedija, triler

Trajanje:

105 min

Režija:

George Clooney

Scenarij:

George Clooney
, Ethan Coen
, Joel Coen
, Grant Heslov

Glavne uloge:

Julianne Moore
  >  Margaret
Matt Damon
  >  Gardner
Karimah Westbrook
  >  Mrs. Mayers
Leith M. Burke
  >  Mr. Mayers
James Handy
  >  Mayor Billings
Corey Allen Kotler
  >  Bomber
Steve Monroe
  >  Mailman Henry
Mather Zickel
  >  James
Josh Meyer
  >  Freddy (Housing Planner)
Oscar Isaac
  >  Bud Cooper
Alex Hassell
  >  Louis
Hope Banks
  >  Mrs. Pendelton
Vince Cefalu
  >  Chuck
Michael D. Cohen
  >  Stretch
Tony Espinosa
  >  Andy Mayers
Noah Jupe
  >  Nicky
Landon Gordon
  >  Kid on Bike
Gavin Wilde
  >  Cowboy Kid

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Suburbicon (2017)
    Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2017 u 08:28
Šteta tako dobrih glumaca
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 21:42
Bez lične ocene filma.     

* pogledaću ga opet polako i natenane kao preporuku.    

** hvala ext.članu Aleksi Yu na konstruktivnom i dobronamernom komentaru.    

Ažurirao Danilo-Naissus - 11.Sijecanj/Jan.2018 u 18:32
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 22:16
Odustao posle 20 minuta.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (3) Thanks(3)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2018 u 23:35

Ovo je najbolji film, koji sam gledao u 2017. Mislim da su komentari za ovaj film krajnje povrsni,
 ovo nije film pravljen za prosecnog amerikanca, po kom  je to kriterijumu ovo filma za prosecnog amerikanca, ili  da prosirmo mogucnosti za prosecnog srbina?
 Prvo  za mene  je prosecan amerikanac uglavnom   neinformisan  i usko  obrazovan ako je uopste dovoljno  skolovan , takodje, demokratija u filmu nije glavna nego sporedna tema.
 Briljantan scenario brace Koen, odlicna prica, gluma. 
Teska  krimi, triler  socijalna drama

Gleda se u jedom dahu, radnja tece glatko sve se vise zahuktavajuci.

Ocena 9/10
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2018 u 19:22
Bože na nebesima, ovo je najgori film kojeg sam u životu pogledala!

Nesklapno skrpana priča od dva dijela koji veze jedan s drugim nemaju - rasna situacija u američkoj pripizdini pedesetih godina prošlog stoljeća u koju je fatalno loše ulijepljena priča o ubojstvu žene radi police osiguranja.

Da stvar bude gora scenaristi su braća Koen, no da bi režirao Koene moraš biti na njihovoj valnoj duljini, moraš imati sluha za njihov crni humor i fatalnu ironiju, ne možeš ovakvu priču režirati kao obiteljsku komediju, ne možeš vlastitom djetetu koje nije toliko maleno da ne bi shvatilo reći "ti si mrtav mali anđeo". 
Do suza mi je bilo žao glumca koji je ovo izgovorio za šaku dolara ili malo više, totalno poniženje profesije, jer Matt Damon nije od jučer, zna on prepoznati govno kad mu zasmrdi pod nosom.

Ne mogu ne spomenuti crnačku obitelj u ulozi scenografije, što je posebni blam, uz sve naprijed navedeno.

Nerado dajem brojčane ocjene fimovima, ali ovu ću dati s užitkom.  0/10.

Na vrh
milekan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milekan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 21:20
Pa valjda je zato ovde glavna faca sa naslovne strane i izostavljena u spisku glumaca. Siroti Matt...
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 22:00
Matt nije ovo zaslužio...
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 22:09

Sta ste navalili na Mata, kao da on nije imao i ranije''slabih'' uloga.
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 22:14
Ja ga pamtim po najboljim ulogama, drag mi je lik...Heart
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 22:29

Meni je izvrstan u Talentovanom Mr Ripli.
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 22:33
I dobri will hunting..
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 22:39

Da, bio mi je na vrh pameti, ali ne napisah....
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 22:40

Odjavljujem se, idem da pretacem kupus ko pravi domacin..Smile..
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2018 u 16:34
Filmovi su sve gori, a ni ovaj nažalost nije izuzetak. Mislim da ću gledati samo serije, one su sve bolje i bolje za razliku od filmova!
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2018 u 20:40

Samo ti gledaj serijeSmileSmile
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2018 u 21:34
Mnogi mi to isto kažu za serije al nije to to, nema serije koja može zamijenit dobar film Confused
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2018 u 22:44

Ne slazem se  da  to mora da bude  uvek pravilo ,

Prva sezona serije Fargo, je ostavila jaci utisak na mene  od filma. Doduse, film sam gledao pre 20 godina, moracu ponovo da ga pogledam, pa da uporedim...Smile
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2018 u 22:46
Repriziraj ga.
Za mene je Fargo jedan od tri najbolja filma svih vremena (ne kažem da će i za tebe biti).
Serija Fargo? Kao i svaka druga...Confused
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2018 u 22:50

Hocu,  

A serija Fargo nije bas kao svaka druga, zbog Bili Bob Tortona, koji je nadmasio sebe.
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2018 u 22:54
Svakako, ali lik kojeg igra Bili Bob ima nekakve skoro nadnaravne sposobnosti, svaka situacija se okrene u njegovu korist, a to mi nije simpa.
Tipični slučaj kad scenaristička ekipa navija za glavnog junaka, pa on može puno toga što normalno ne bi mogao...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.