Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mulholland Dr. (2001)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mulholland Dr. (2001)

Mulholland Dr.

Mulholland Dr. (2001)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2001

Žanr:

drama, misterij, triler

Trajanje:

147 min

Režija:

David Lynch

Scenarij:

David Lynch

Glavne uloge:

Robert Forster
  >  Detective McKnight
Laura Harring
  >  Camilla Rhodes
Laura Harring
  >  Rita
Sean Everett
  >  Cab Driver at LAX
Bonnie Aarons
  >  Bum
Michael J. Anderson
  >  Mr. Roque
Jeanne Bates
  >  Irene
Brent Briscoe
  >  Detective Domgaard
Michael Cooke
  >  Herb
Patrick Fischler
  >  Dan
Joseph Kearney
  >  Roque's Manservant
Ann Miller
  >  Coco
Justin Theroux
  >  Adam
Naomi Watts
  >  Diane Selwyn
Randall Wulff
  >  Limo Driver (as Scott Wulff)
Enrique Buelna
  >  Back of Head Man
Richard Mead
  >  Hairy-Armed Man
Maya Bond
  >  Aunt Ruth
Dan Birnbaum
  >  Irene's Companion

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mulholland Dr. (2001)
    Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2011 u 12:16
Mulholland Dr. (2001)

Mulholland Dr. (2001) - IMDb

triler drama SAD, Francuska, 2001

Režija: David Lynch

Scenarij: David Lynch

Uloge: Naomi Watts, Laura Harring, Ann Miller, Dan Hedaya, Justin Theroux, Brent Briscoe, Robert Forster

Beskrajno dug bulevar poznat u Los Angelesu, žena koja je doživela amneziju, i smrtonosni misteriozni zaplet… su samo neki od elemenata ove ljubavne priče Dejvida Linča koja se dešava u ovom Gradu snova…

Poslje teške saobraćajne nesreće u Los Angelesu, Rita ostaje jedina preživela, ali ima za posljedicu totalu amneziju. Lutajući po njoj sada stranom dijelu centra grada, njezina se priča čudno isprepliće sa Betty, mladom ženom blistavih očiju u potrazi za srećom na filmu u Hoolywoodu.

Međutim Betty, intrigirana Ritinom situacijom, ostavlja trenutno po strani svoje snove u želji da joj pomogne da riješe njenu misteriju.

Dve žene ubrzo otkrivaju da ništa nije kao što izgleda u tom gradu snova.Obadvije bivaju uvučene u psihotičnu iluziju koja se tiče opasne plave kutije, direktora Adama Keshera, kao i misterioznog noćnog kluba ‘Silencio’.

Prevodi

http://mojtv.hr

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2011 u 15:52
Odličan film Clap Zahteva dosta koncentracije prilikom gledanja, ima dosta detalja koje treba zapaziti, i da bi se neke stvari razjasnile potrebno je pogledati još jednom... Mada sam ja, prriznajem, posle prvog gledanja otišla na net da tražim objašnjenje LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2017 u 22:41
Ponovo sam ga odgledao posle mnogo godina. Iznova me je fascinirao. Ako želite gledati film u kome ste vi detektiv, nema boljeg. Ocena 10/10.
Na vrh
Rakan View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rakan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2018 u 20:43
Odličan film koji je začinjen Linčovskim elementima, taman toliko, da ne bude oporo i preslano, već zagonetno i opijajuće. Posle ovog filma, ništa nije isto.
Na mnogim listama, ovaj film je među najboljima svih vremena. Za mene je daleko ispod te liste, ali jedan od filmova koji se moraju izučavati na filmskim školama i gledati kao putokaz u filmskoj umetnosti.

Naomi Vots s početka velike karijere. Dalo se to naslutiti. Izvrsna je. Kao anđeo i kao đavo uverljiva je.

Ocena 8 od 10.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2021 u 20:31
Odlican film.Preporuka.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2021 u 22:21
Gledao, ali ništa nisam razumeo.
Kao kada sam gledao Inception prvi put.
Biće bolje...
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2022 u 02:09
Remek-djelo gospodina Davida Lyncha. Jedan od najboljih filmova 2000-ih godina. Film koji je egzotičan, film koji opija, film koji je mističan, film koji je komplicirano jednostavan, a opet tako unikatan, jednostavno Lynchivizam na djelu. Odlična režija i scenarij, te odlična gluma svih a pogotovo Naomi Watts.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2022 u 00:46
Originalno postovano od strane sasa-stipisic sasa-stipisic piše:

Remek-djelo gospodina Davida Lyncha. Jedan od najboljih filmova 2000-ih godina. Film koji je egzotičan, film koji opija, film koji je mističan, film koji je komplicirano jednostavan, a opet tako unikatan, jednostavno Lynchivizam na djelu. Odlična režija i scenarij, te odlična gluma svih a pogotovo Naomi Watts.

Sašo, ako možeš da mi objasniš tu jednostavnu kompliciranost, jer meni tu nešto nije jasno. A imam iskustva, nisam naivan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.