| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kollektivet Aka The Commune (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vvesko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 16.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Teslić Status: Offline Points: 553 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kollektivet Aka The Commune (2016)Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2016 u 22:51 |
![]() Režija: Thomas Vinterberg Scenarij: Thomas Vinterberg, Tobias Lindholm, Žanr: Drama Jezik: Danski Država: Danska. Švedska, Holandija Trajanje: 111 minuta Uloge: Urlich Thomsen, Fares Fares, Trine Dyrholm, Julie Agnete Vang, Ole Dupont,... Akademski par, Erik i Ana, i njihova kćerka, Freja, uspostavljaju komunu u njihovoj kući u predgrađu Helerupa. Fokusirajući se na malu porodicu, film nas poziva u san jedne prave zajednice. Videćemo kućne sastanke, večere i zabave. Tu je prijateljstvo, ljubav, porodica i prava zajednica pod jednim krovom. Međutim, kada se Erikova ljubavnica useli, sve se menja. izvor:openunsubotica Ažurirao kvrle - 14.Sijecanj/Jan.2018 u 15:24 |
|
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 17:28 |
|
Prijevod je najavio kvrle ⚡
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2018 u 22:14 |
|
Mislim da je ovo rimejk dobrog i otkačenog danskog filma. Znaću kad ga odgledam.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 14:52 |
|
Ne znam da li je rimejk. Sam film je u domenu proseka. Imam utisak, da glavna uloga nije sretno dodeljena Ulrichu Thomsenu, izvrsnom glumcu, setimo se samo njegove uologe naciste skinhedsa u remek delu Adam's aebler. On mi je za odkacenije uloge od ove. Ocena 6/10
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 15:07 |
|
Meni sasvim simpatican film.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 16:56 |
|
Slazem se sipmatican, ali ima Ulrich Thomsen, neuporedivo bollje uloge, Na primer njegov film Silence, meni licno najbloji film u svetu 2010, gde igra zlog pedofila, kazem zlog , jer u ovom filmu pored njega imamo i ''dobrog'' pedofila, necu reci o cemu se radi. Pa onda uloga psihopate zatvorenika u jednoj od epizoda izvrsne danske serije Den som draeber Aka Those who kill, prema kojoj su ameri napravili priglupi rimejk.... Pa interesantan film Den du frygter Aka Fear me not iz 2008. Itd, itd.... Meni je licno Ulrich Thomsen , posle Mads Mikelsena, najbolji muski glumac u Danskoj.
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 22:28 |
|
Odgledao sam Komunu i nisam zadovoljan viđenim. Mislio sam, čitajući opis filma, da se radi o rimejku filma Tillsammans (2000). Ne radi se o rimejku već prilično mlakom prednastavku dotičnog filma koji je u svemu nadmašio Vinterbergov pokušaj. Ko želi neka odgleda oba filma i neka se uveri sam.
Tillsammans na sebi svojstven način predtavlja veselu hipi komunu koja živi u velikoj kući. Vitenberg radi to isto, razlika je je u tome što su njegovi stanari rigidni, više opterećeni novcem i građanskim moralom. Nisu toliko opušteni, veseli optimisti kao pomenuti hipici. Da ne dužim, bio bi ovo prosečan i mlak film bez Tillsammansa, ovako je, bar za mene, još za nijansu slabiji. |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 22:38 |
|
Meni je posebno drago, da nisam bio usamljen u oceni ovog prosecnog filma. Dokaz, lep prikaz Stole Haringa.
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 23:06 |
|
Šta da ti napišem osim da, ako nisi, daj šansu filmu Tillsammans. To je za mene filmčina.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2018 u 20:05 |
|
Stole, Pogledacu film, pa cu da napisem komentar
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |