Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mænd & høns AKA Men & Chicken (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mænd & høns AKA Men & Chicken (2015)

Mænd & høns

Mænd & høns (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Muškarci i kokoši

Godina:

2015

Žanr:

drama, misterij, komedija, znanstvena fantastika

Trajanje:

104 min

Režija:

Anders Thomas Jensen

Scenarij:

Anders Thomas Jensen

Glavne uloge:

Rikke Louise Andersson
  >  Sara
Nicolas Bro
  >  Josef
Lisbet Dahl
  >  Susan
Nikolaj Lie Kaas
  >  Gregor
Søren Malling
  >  Franz
Mads Mikkelsen
  >  Elias
David Dencik
  >  Gabriel
Daniel Engstrup
  >  Hvid kittel I
Poul Ib Henriksen
  >  Lennart
Valdemar Bemmann Bredning
  >  Boy I
Stine Engberg Andersen
  >  Epilog pige I
Agnes Franch
  >  Epilog pige II
Matti Ehlers
  >  Dreng børnehaven
Thor Bisbjerg
  >  Hvid kittel II
Johnny Didriksen
  >  Hvid kittel V
Jens Fitzau
  >  Tjener I
Anders Hansen
  >  Gæst
Ulla Asbjørn-Damsted
  >  Gæst

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mænd & høns AKA Men & Chicken (2015)
    Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2015 u 15:13
Men & Chicken (2015)

Režija: Anders Thomas Jensen
Scenarij: Anders Thomas Jensen
Žanr: Komedija, Drama, Sci-Fi, Triler
Jezik: Danska
Država: Danska, Njemačka
Trajanje: 104 min

Uloge: David Dencik, Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, S?ren Malling, Nicolas Bro

Radnja filma:
Priča o dva brata koji imaju određenih zdravstvenih problema, Eliasu i Gabrielu.
Nakon očeve smrti, dva brata koja se inače međusobno ne podnose najbolje, saznaju
kroz očevu oporuku da su oni zapravo posvojeni. Unatoč njihovim neslaganjima, Elias
i Gabriel odluče potražiti svog pravog oca te krenuo na otok gdje je njihov otac živi.
Njihov put će se pretvoriti u pravu pustolovinu, te će dvojac razotkriti šokantnu
istinu o svojim rođacima.

Prijevod najavio Gaca62

Ažurirao Gajtana - 05.Rujan/Sep.2015 u 15:15
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2015 u 20:18

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2015 u 23:19
Odavno nisam gledao ovako čudan film. Gaco, hvala ti.
bolje golub na grani, no guska u krevetu
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2015 u 21:14

Hvala Gaco ruza

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2017 u 11:40
   Reditelj i scenarista A.T.Jensen se najzad javio posle desetogodišnje pauze. Toliko je prošlo od filma Adam's Apples u kom je takođe glumio M.Mikelsen koji je ovde definitivno pokazao da može bez ikakvih problema da igra šta poželi. Mikelsen je samo jedan od petoro braće u ovoj bizarnoj crnoj komediji posvećenoj još bizarnijoj porodici i likovima koji su nagazili moj smešni nerv toliko da još uvek imam osmeh na licu. Ova komedija toliko urnebesna da spada u rang onih nezaboravnih.

Sve u svemu preporuka i samol reči hvale A.T.Jensenu i glumcima sa Mikelsenom na čelu koji je od početka pa do kraja u svom liku čoveka bika nezaboravan.
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2017 u 12:39
Ne sećam se da sam gledao bolji crnohumorni film.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2017 u 12:57

Happiness (1998)

Probaj sreću sa Srećom.

Klown (2010)

Drugi je dobar ali ne toliko za preporuku. Nastao je posle istoimene serije Klovn (TV Series 2005– ) koju nisam gledao jer nije prevedena.

Oni koji su je gledali kažu da je to najbolja skandinavska komedija.

Ima ih, nije da ih nema.

Ažurirao Stole Haringa - 31.Prosinac/Dec.2017 u 13:48
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2020 u 19:51
Veoma dobra, nenormalna, perverzna, crnohumorna prica.Nije dzabe dosao Mikelsen, da odradi ovo.Svaka cast i ostalim, veoma dobrim i poznatim glumcima, na prezentaciji ludila.Na kraju sve dodje na svoje, pa i to ko je ko.Film nije veliki ali biser jeste.Hvala, ko je preveo.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2022 u 08:42
Crnohumorna drama (komedija pa ne znam bas da li bih rekao, u stvari komike taman toliko koliko tema dozvoljava), prožeta perverznim i bizarnim elementima (na nekim mestima i spoj). Kad sam ga gledao pre par godina delovalo mi kao da je Jensen neke teme izvukao iz drugih filmova, crnohumornih komedija, sf i horora, i na svoj nacin odlicno uklopio i spojio u pricu, dobro rezirao a pritom glumci odlicno odradili svoj posao. U svakom slucaju meni je dobar film, misljenja sam da ovakav tip filmova treba pogledati, mada je pitanje koliko ce kome odgovarati.

Ažurirao AlexDeLarge - 06.Travanj/Apr.2022 u 09:16
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2025 u 15:27
opaljen (scenarij) vrhunski film. nebi ništa posebno izdvajao jer je sve vrh.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.