| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Romanzo criminale - La serie (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Romanzo criminale - La serie (2008)Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2013 u 10:24 |
|
Žanr: Krimi, Drama, Triler
Godina: 2008 - Država: Italija Uloge: Roberto Infascelli, Vinicio Marchioni, Mauro Meconi Radnja serije:
Trailer: Ažurirao kadetoni - 18.Listopad/Oct.2020 u 20:49 |
|
![]() |
|
idvi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 08:48 |
|
Serija ima preporuku..obavezno gledati. Sama radnja je opisana od moderatora.
Ja moram nadodati da makar je Talijanska i radi se clasic o mafiji ilti krim miljeu ipak nema puno poveznica sa fenomenalnom serijom Gommora.
Radnja je brža kamera nije tipično talijanska (dugi kadrovi) a i muzika nije ..talijanska "pratnja violine (podloga)" već ima svega. Malo me asocira ritmom na braću Koen...uglavnom
obavezno gledati ljubiteljima serija, filmova koji ne peru i brišu moždana osjetila.
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 20:38 |
|
Preporuka i od mene. Serija je nastala iz istoimenog filma Romanzo criminale (2005) koji je potpisao inspektor Katani.
|
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2020 u 21:02 |
|
Izvanredna prva sezona, krećem na drugu u nadi da neće, kao po običaju u svim serijama, razvodnjavati i otaljavati.
Ima sve kvalitete odlične serije, intrigantna i uverljiva radnja teče glatko, muzika ok, jasna razrada likova, drži pažnju i tera na daljnje gledanje. |
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2020 u 21:14 |
Dugo mi vec stoji spremna.Nikako sa njom, da krenem. |
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2020 u 19:22 |
|
Odgledah.Film mi je bolje legao, nego serija.U seriji je sve to rasclanjeno na proste cinioce.Krece lagano.Uspon malih prevarantskih bandi, uz ljubavne romanse clanova istih.Nakon sto se konkurentsko drustvo udruzi, uvidjaju da im za lagodniji zivot treba mnogo vise love i pada dogovor.Sa tim dogovorom, krece i dinamika.Kakva takva.Sto vise serija odmice, sve je bolja.Da ne duzim, druga sezona je bolja od prve, po meni.Zustrija, surovija, konkretnija ako se to moze tako nazvati.Preporuka?Moze, mozda i treba ali i jos jedno ali.Hocu reci da bih pre preporucio par drugih, nego ovu.Ako ste sve vredno iz ITA spajza na ovu temu vec gledali, onda svakako probajte i RC.Suburu(seriju), nisam pratio(film je izvanredan).
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |