Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - povratak obrisanih podataka
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

povratak obrisanih podataka

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
honda View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: povratak obrisanih podataka
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 00:19

može li netko preporuèiti kakav program za povratak obrisanih podataka???

hondaf6@net.hr
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 17:52
evo tokom sutrašnjeg dana ti javim!
sve ti se to bazira na vracanje file-ova u windows folderu tj sistemskih fileova! ako recimo nesto ti izaðe iz recycle bina nemožeš ga vratiti!
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 21:43
Vidio sam da ima neka opcija u Norton System Works!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 22:34

Norton systemWorks 2004 imam ja ali ta opcija ne postoji.

Možda misliš na BackUp. Ali to je nešto drugo.

Probaj sa vraæenjem sustava. Ne znam koji OS imaš- Win Milenium i XP imaju tu moguænost. Dakle na START-PROGRAM-ALATI-VRAÆANJE SUSTAVA - te oznaèi datum kad si siguran da su ti bile te datoteke koje želiš vratiti. Možda uspiješ...

Inaèe postoje specijalizirani programi za to kao primjerice R-Studio i sl....

skarahas
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 19:22
da samo potpuno obrisani fileovi nemogu se vratiti!
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 19:24

Djelomično možeš vratiti podatke ako taj prostor na disku nisi zauzeo(tj.ako nisi prepiso taj obrisani prostor) samo neznam kojim programom.Mislim da ima onaj media recovery ili tako nešto

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 19:38
Originalno postovano od strane skarahas skarahas piše:

Mislio sam na Norton System Works 2003. Tamo nešt sigurno ima!

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2004 u 23:42
ima odličan program, recovery 4all......sve šljaka super ali vraća samo zadnje brisanje (bez obzira na veličinu) ne može ići dva koraka unazad, na žalost samo jedan.....
hondaf6@net.hr
Na vrh
Elojd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Elojd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2004 u 08:09

Postoji program koji se zove Easy Recovery.

Od 20 obrisanih filmova uspeo sam da povratim 12 sto i nije los procenat.

Bitno je samo da imate slobodnu particiju na koju cete sacuvati recovery fajlove.

Ne smete nista upisivati na particiju sa koje ste obrisali podatke

Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2004 u 00:17
Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Originalno postovano od strane skarahas skarahas piše:

Mislio sam na Norton System Works 2003. Tamo nešt sigurno ima!

2003 - 2004 SKORO ISTO NEŠTO MALO MODIFICIRANA VERZIJA OVOGODIŠNJA. IMA BACKUP IMA RESTORE ALI ZA RESTORE MORAŠ PRETHODNO IMATI IZRAĐEN BACKUP U TOME JE CAKA AKO IMAŠ IZRAĐEN FAIL NORTON POMOĆU NORTON GHOSTA IZ SPOMENUTOG PAKETA WORKS NA CD-u ili pohranjen na nekoj od drugih particija HD-a vrlo lako ćeš ga aktivirati i vratiti se na točku kada si izradio BACKUP ako toga nemaš zaboravi WORKS. Inače radi super jer sam se nekoliko puta vraćao na kreiranu točku i sve vrati onako kako je bilo samo sam žrtvovao pet CD-a i 2 diskete za boot.

skarahas
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2004 u 07:39

Ljudi system restore ne vraća obrisane podatke!!! Ima jedan programčić zove se "R-Studio Recovery Software" i s njim možete vratiti dio podataka cak i nakom formatiranja harda ali pod uvjetom da po toj sekciji nije ništa "pisano". Navecer ću ga staviti na stranicu pa ću ostavit link za download.

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2004 u 22:48

e ja bi vam preporučio VirtualLab Data Recovery jel sam neki dan bio na ovoj str i komp mi se samo resetiro i nakon toga mi nije htio ući u windowse ja ošo kod lege i u partition magicu piše da particija nepostoji i sad sam napravio nove particije i sad pokušavam to spasit a probo sam sa VirtualLab Data Recovery i skenira mi hard cluster po cluster i ljepo pokaže sve podatke ali nije frewere kao ima neka qouta i moraš njima platit za određenu kolićinu podataka koje želiš spasit

ako nekom treba link nek se javi na pm

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2004 u 13:14

Evo vam link za download "R-Studio Recovery Software" s njim ćete možda uspijeti izvući fajlove koje ste imali na hardu prije 2/3 formatiranja diska ali jedini uvijet je da niste "piskarali" po tom dijelu diska.

http://tlisak.pondi.hr/download/R-Studio%20Recovery%20Software.rar

Na vrh
Crazy Ivan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crazy Ivan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2004 u 20:30
U norton system works ima opciju recovery bin ili tako nesto
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2004 u 20:48

E A KAKO ces znati da nisi pisao tlisak?DIO DISKA?

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2004 u 23:31
Ne znam niti sam ali pokreni ovo pa ćeš skužiti na što mislim. Ja sam i nakon formatiranja diska i ponovne instalacije windowsa uspoio izvuć 20Gb podataka sa harda kao da se nikad nije ništa desilo.
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2004 u 00:46
meni to nikad nije uspjelo
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2004 u 10:19
ja sam probo snjime i uspio sam sve spasit
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,155 sekundi.