| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Dead Zone (1983) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Dead Zone (1983)Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2014 u 23:08 |
|
The Dead Zone (1983) ![]() Žanr: Horor, SF, Triler Trajanje: 103 min Država: Amerika Jezik: Engleski, Ruski Režija: David Cronenberg Scenario: Jeffrey Boam po romanu Stephena Kinga Uloge: Christopher Walken ... Johnny Smith Brooke Adams ... Sarah Bracknell Tom Skerritt ... šerif Bannerman Herbert Lom ... Dr. Sam Weizak Anthony Zerbe ... Roger Stuart Nastao prema romanu Stephena Kinga Zona smrti priča je o mladiću, školskom učitelju, Johnnyju Smithu koji gotovo smrtno strada u teškoj nesreći. Nakon pet godina provedenih u komi, Johnny se uspije probuditi, no više nije isti. Taj događaj ostavio je svoj trag, nevjerojatnu sposobnost da tjelesnim dodirom prorekne sudbinu drugih ljudi. Nakon prve spoznaje da može proreći budućnost, dolazi i do druge, a to je da se to ne može promijeniti. Njegova sposobnost da predvidi budućnost i da je pokuša promijeniti može stvoriti sasvim drukčiju budućnost. Naravno da mu njegov neobični dar donosi i probleme jer mora objasniti kako zna što će se dogoditi i kako to on može vidjeti stvari koje drugi ne vide. izvor: mojtv |
|
![]() |
|
![]() |
|
dzemil-merdzanic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2017 u 14:53 |
|
Trebao sam ovo gledati prije 15 godina, tad bi mi bolje legao
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 12:37 |
|
Još jedan film koji sam obožavao tokom osamdesetih, u VHS danima.
![]() |
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 13:13 |
|
Nažalost, mlađe generacije znaju "The Dead Zone" kao seriju - koja nije ni upola kvalitete ovog filma.
Uvijek fantastični Walken, Martin Sheen kao zloduh sakriven iza šarma... I neumitna, predeterminirana budućnost - kao najveća strava od sviju. |
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 13:15 |
|
Ja to (seriju) nisam mogao da gledam, čak i nemam pravi sud, pilot mi nije bio zanimljiv, posle je nisam ni nastavljao.
![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2024 u 20:18 |
|
Nikad čuo za seriju.
Možda je dobra, možda i ne, ali apsolutno je nepotrebna. Možda su u seriji fiksne telefone zamijenili sa mobitelima pa kao zato to rade, ali čemu to? U svakom trenutku film je savršen, osim u sceni sa očitim igračkama koje glume sudar. Ali ta jedna scena ne kvari sadržaj i definitivno nije ukaljala briljantne glumačke izvedbe. Ako je nekome stvarno smetala, pa danas se bar sve sredi sa CGIjem, ne treba snimati kompletnu priču ponovno od nule. Masterpis. |
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2024 u 11:27 |
|
Meni lično uz "They Live", najbolji sci-fi triler osamdesetih. Jedan od onih koje možete gledati više puta, a da vam je ugođaj isti kao kad ste ih gledali prvi put.
![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |