Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Good Time (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Good Time (2017)

Good Time

Good Time (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Paklena noć

Godina:

2017

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

101 min

Režija:

Josh Safdie
, Benny Safdie

Scenarij:

Josh Safdie
, Ronald Bronstein

Glavne uloge:

Jennifer Jason Leigh
  >  Corey Ellman
Rose Gregorio
  >  Loren Ellman
Necro
  >  Caliph
Robert Pattinson
  >  Connie Nikas
Benny Safdie
  >  Nick Nikas
Rachel Black
  >  Rachel the Public Defender
Barkhad Abdi
  >  Dash the Park Security Guard
Maynard Nicholl
  >  Donnie
Taliah Webster
  >  Crystal (as Taliah Lennice Webster)
Peter Verby
  >  Peter the Psychiatrist
Eric Paykert
  >  Eric the Bail Bondsman
Saida Mansoor
  >  Agapia Nikas
Gladys Mathon
  >  Annie
Astrid Corrales
  >  Bail Bondsman's Assistant
Hirakish Ranasaki
  >  Trevor

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Good Time (2017)
    Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2017 u 15:58
Prijevod je najavio Alex T ⚡️
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2017 u 20:56
Auu sta reci o filmu...Toliko iscekivao prevod filma a ne zna se ovde ni ko pije ni ko placa :(
Mnogo razocarao film. Mislim moze se pogledati film ali brate konfuzija i nepovezanost da nemam reci. Prvih pola sata filma ok, posle skroz nepovezano i konfuzno da nemas pojma sta su hteli postici. Robert Patison i nije lose glumio ali scenario filma uzas....Prevod je zato vrhunski 10tka!
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2017 u 15:48
Istina je da je imao više potencijala u sebi, no meni nije toliko naopak bio koliko tebi. Manje više priča, nespretnost pojedinih situacija, no emocija koja se da tu i tamo osetiti...luda noć jurnjave, haos, panika, očaj, ljubav za brata, osećaj krivice, želja da se sve ispravi, fucked up likovi koji ti samo odmažu, svet koji često vidim i sam svuda oko sebe, zbilja je povremeno fino predočen. Mana jasno koliko neću, trebalo je ići to veštije i u scenariju a bome i u režiji, no pogađa makar ponegde metu, meni tj. Smile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2017 u 16:27
Usput, istina je da je druga polovina, ako ne i više od toga, zbrljana, tek je meni ionako već neko vreme sve teže da nove filmove posmatram kako dolikuje, kao celinu...sve je češće da su upadljivo neuravnoteženi. Ovo bi bilo dobar krakti metar, da izlete sve nepotrebne stvari iz priče.

Isti mi je slučaj npr i sa serijama...sve rade unedogled...upadljivo bude dovoljno 10ak epki, oni pa biju 16, 13, ponegde i više...sve to ima svoje razloge, no mi kao ljubitelji,najčešće ispaštamo. Upravo u slučajevima gde ima kakvog-takvog potencijala, no onda autori to razvuku na sve strane, odugovlače, ispune to lutanjem, van smisla, prave tri filma/serije u jednom/jednoj, te to mahom u konačnici ne liči na ono što je moglo biti.  Nekada sam strog, ponekada se pak fokusiram na ono što mi je prijalo. Nema mi druge danas. LOL (čast izuzecima, jasno).

Ažurirao puppet_master - 15.Prosinac/Dec.2017 u 16:29
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2017 u 17:07
Ne znam, ne volim da budem strog u komentarima ali morao sam da iskritikujem drugi deo filma Good time jel bas su upetljali. Stvarno je imao veliki potencijal film ali uvek moraju nesto da zabrljaju. Mozda se nekom i dopadne ceo film sta znam. Obozavam krimice i te pljacke banaka na tom principu filmove. Ovo je vise drama film, ima akcije ali nije akcioni film :D najvise prilici brzoj drami :)
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2017 u 17:10
Razumeo sam te ja odmah Smile No pljačka traje minut i po LOL nešto minimalno jurnjave oko nje, sve ostalo je ipak nešto sasvim drugo Smile  Ja pa ne volim odveć trilere, mada volim krimiće, no drama je ipak moj broj. Iako, ruku na srce, slabo ti ja to žanrovski posmatram, osim kod horora i SF-a gde mi čitavo to žanrovsko pitanje bude bitnije negoli inače. Smile
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2017 u 17:32
Pa krimic u pokusaju :D zato i kazem brza drama. Relativno brzo se odvija i nije film dosadan, gledljiv je neizvestan od pocetka do kraja ali i upetljan :D
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2017 u 17:34
Sada mi se iz nekog razloga gleda ponovo Inside Man Smile
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2017 u 17:36
Ako hoces odlicne krimice mogu ti preporuciti puno odlicnih i boljih od inside mana. Napisacu ti ovde ok
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2017 u 17:39
Nemoj preklinjem te Smile  Imam svoj program a trenutno jedva da išta i gledam, samo skladištim a ljudi pomisle da sam arogantan (nije da je bitno ko šta misli o meni, nego mi bude komplikovano da objašnjavam) jer mi stoje po 15 godina neodgledane razne preporuke, no ne znam tako da razmišljam, zbilja, sva lepota mi je u tome da sam otkrivam filmove Smile, čitav život sam im posvetio, poslednje što mi je potrebno je kakva preporuka. (u pozitivnom smislu, ništa lično, stvar navike Smile).
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2017 u 18:02
AKo je neko zainteresovan, imam na flesu top 20 krimica (moji omiljeni krimici) neka se javi. Uglavnom su u periodu od 2010 do 2016te!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2017 u 18:54
Pa otvori temu (ako je već nema) Smile  Sigurno bi bilo članova kojima bi to značilo, nešto tipa "Najbolji krimići" or something, tvojim rečima već, kako god da si zamislio to, zvuči praktično/korisno. Smile
Na vrh
Isolation View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Isolation Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2017 u 13:24
Drago mi je sto se konacno glavni glumac serijala Twilight konacno poceo da glumi u nekim drugim zanrovima.Krimi-drama koja u par navrata biva na momente dosadna,spora na kraju ipak uspeva da bude vrlo dobar krimic.Moze se pogledati,nije lose....
Na vrh
VladBetMi71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VladBetMi71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2017 u 17:20
Stvarno dobar film,vredi pogledati.Hvala na prevodu.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2017 u 17:48
Nisam pod dojmom, nimalo, očekivao sam puno više. 4/10
Na vrh
dzabaludin View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzabaludin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2017 u 22:17
Odličan film. Drugačiji od ovih novokomponovanih blokbastera. Držao me od početka do kraja budnim. Dobar i prijevod, sve u svemu topla preporuka. Solidnih 7/10.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 11:35
Rekoh već, ima nečega u svoj toj manično/frenetičnoj tenziji, rasutim emocijama, panici, meni je taj deo baš fino predstavljen. Smile
Na vrh
monsep1234 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monsep1234 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 10:15
nije mi se dopao,opterećuje me,ali ukusi su različiti
Na vrh
win32 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj win32 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2018 u 13:10
Krivo sam ocijenio, imho "tako-tako", ali nikao ne "lose".
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2018 u 04:35
Ništa posebno i nešto bez čega se može.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,223 sekundi.