Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spamer godine-glasanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Spamer godine-glasanje - Datum događaja: 25.Prosinac/Dec.2017 - 01.Sijecanj/Jan.2018

Odgovori Odgovori Stranica  123 8>
Korisnik
Poruka
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Kalendar događaja: Spamer godine-glasanje
    Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 10:02
Evo bilo je tema za nominaciju, i ove kandidate ste nominirali, molim sve članove sajta koji zalutaju anketu da glasaju za svog kandidataLOL  Bilo iz dobrih ili loših razloga, nismo rasistiLOLLOL

A kandidate možete i dodatno popljuvat u ovoj temiLOL

Da vidimo čiji je spam obilježio sajt ove godine.Big smile

Nagrada pobjedniku je sado-mazo kit za početnike.

Sretan Božić svima i dobru zabavuSmile

Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 10:10
nadam se da ćeš ti pobjedit i da ću te ja "zaKitat" LOLLOLLOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 10:11
nadam se da će tebe netko zakitatLOLLOL

Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 10:14
ja morem pobjedit samo u antiglasanju, no ti...ti si favorit, tebe će kitatLOLLOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 10:16
ak iro pobjedi nema šanse da mu ja kitamLOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 10:20
izgleda da će se kitat ovi mini don Juan što je svaku neiskusnu spamericu zaveo svojim probavnim problemimaLOLLOL
Na vrh
Ana Thishpetana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Poglavica Sela

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ana Thishpetana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 10:22
LOLLOLLOL
    I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 10:24
polako, imaš ti hordu obožavatelja, morti nađemo hackera pa da glasam jedno 1000x za tebe, motkiv postoji i neobično je "čvrst"..LOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 10:26
haj-ho, djedica božićnjak mi je neočekivano donio novu temu za zajebancijuLOLjedino što se bude završilo protivu tvojih smutnji i podmuklih planovaWink
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 11:12
Šta?! Tek 9 glasova?! Pa šta je to?! Nikakav spam. Razočaran sam!LOL

Robine, najbolje ti kitaj Cersei, vidiš da se nećka.LOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 11:13
neka tebe kita, ne treba vam cersei za to da se međusobno kitateLOLLOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 11:16
ti si ovo pokrenula a sada bi maknula malo plavo dupence, e pa, ne možeLOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 11:21
vi se već grebete za nagradu, tek 2.1 ćemo vidjet tko će dobit kituLOLLOLLOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 11:27
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

vi se već grebete za nagradu, tek 2.1 ćemo vidjet tko će dobit kituLOLLOLLOL

znamo mi da si ti zlo od admina, čim moš mijenjat potpise ispod avatara, da ne bi naštimala glasanjeLOLveć sutra master ne bude imao nijedan glas, pitanje dana je samo koga bi C. htjela zakitat?ConfusedDead
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 11:29
uostalom srećo, ne piše li tebi ispod avatara isto puppet masterLOLsamo nama šljakerima piše ono što je zasluženo, je to translatorLOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 11:29
nemam ja ništa protiv da on dobije kitu, dapačeLOLLOL
i okani se paranoje, tek je jutroLOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 11:32
ma tko će ga držat ( ak misliš na iru )dok mu ga metneš, okružen je inim malim lopinama, koji besplatno piju u birtiještini, onima koji imaju one ružne štemerske avatareLOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 11:34
paranoje? pa ne mogu se više zabavljat od ovogaLOLLOL+ ti visiš na forumu, a ne njuškaš dragome oko kartica da bi naručila kineski boflLOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 11:35
jesi ipekla puricu btw i obavila sve druge kućanske poslove koje nemaju veze s telefonskim narudžbama??LOL
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 11:37
Počelo podHebavanje već, alal vera LOLLOL

Well, nikada nisam bio sa muškarcem (ljubio se sa dva drugara, just for fun, mahom jer su nas devojke zajebavale ljubeći se pred nama pa kao sada treba da se napalimo valjda, no ja od svega volim cirkus da napravim, pa izmenih malo uloge, mada nije da nisam uživao, samo me iritirala brada, nikada neću razumeti na koju nas foru žene trpe neobrijane, bode i iritira, veze sa nežnošću to nema) pegla...

Za kitu već ne znam šta bih sa njom (tuđom tj), no hajde de, za sve postoji prvi put....makar da iritiram ove klerofašiste što bi ubijali i proterivali gayeve, pa da vidimo kako će to da ide sa mnom, da vidimo šta će da se desi LOLLOL neka imaju razlog više da me preziru LOLLOLLOL

No, neka je kita, ne glasajte za mene, ima ovde ljudi kojima je potreban podstrek, forumaši koji daju mnogo foruma a ne dobijaju dovoljno zahvalnosti, ja sam tek budaletina bez kontrole. Najiskrenije.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 8>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.