Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Skraćen spisak kandidata za Oskara (19.12.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Skraćen spisak kandidata za Oskara (19.12.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ultrarapida View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ultrarapida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Skraćen spisak kandidata za Oskara (19.12.2017.)
    Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2017 u 21:08
Sta da mislim,sunce ti ebem...ovaj Oscar postao smesniji od onog Amidzinog svojevremeno.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 08:31

“Alien: Covenant”

Gledao, bolje da nisam.

“Blade Runner 2049”

Gledao, bolje da nisam.

“Dunkirk”

Isto.

“Guardians of the Galaxy Vol. 2”

NIsam gledao.

“Kong: Skull Island”

Gledao, bolje da nisam.

“Okja”

NIsam gledao.

“The Shape of Water”

NIsam gledao.

“Star Wars: The Last Jedi”

NIsam gledao.

“Valerian and the City of a Thousand Planets”

NIsam gledao.

“War for the Planet of the Apes”

Gledao i bio prijatno iznenađen.

Nekad sam pratio ovaj cirkus dok je za mene  imao smisla. Digao sam ruke od ove parodije.

Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 09:15
Valerian and the City of a Thousand Planets, sigurica.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 11:06
Pošto je u pitanju samo kvalitet specijalnih efekata, a ne i filma kao celine, ja bi izdvojio “Star Wars: The Last Jedi” i “Valerian and the City of a Thousand Planets”. Tu negde je i “Guardians of the Galaxy Vol. 2”. “The Shape of Water” nisam gledao, mada sumnjam da ima baš nešto mnogo specijalnih efekata...
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 12:12
Ništa od ponuđenog.

Okja je simpa, ali to je pravocrtni dječji film, od njegovog redatelja sam s pravom očekivala više.
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 12:23
Pa, dobro, nije baš da Shape of Water nema mnogo specijalnih efekata. Ipak je centralni lik CGI vodeno stvorenje, a to je poduhvat kada mora da stalno bude u interakciji sa stvarnom sredinom, a i u tim filmovima smeštenim u ranije decenije dosta pozadine i lokacija trpi digitalne izmene u produkciji. Naravno, stoji da u poređenju sa maltene svim ostalim kandidatima ima malo efekata.
Realno, o tome odlučuju stručnjaci koji vide ono što nama laicima promiče. Svi ponuđeni filmovi nesumnjivo imaju sjajne efekte, s tim da neki malo prednjače u samoj količini efekata.

Ažurirao Hogar Strašni - 20.Prosinac/Dec.2017 u 13:20
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 14:50
  Valerijan može da prođe ako je dovoljno šaren i infantilan. To je sad u modi.

Moram da nađem vremene za Okju koja mi stoji na disku bar 6 meseci. Valerijan skidam i gledam odmah posle. Kažu da je to bio nekad dobar strip. Ostalo kad se pojavi prevod.

Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 14:55
Ako je do efekata, Okja je na vrhu, imam drugih zamjerki, no generlno, dobar film, solidan.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 15:11
  Gledaće se.

Taman sam napisao koji su uslovi za dobijanje Oskara, ali sam razmislio i predomislio se. Dovoljno je napisati Mesečina koji namerno nisam i ne nameravam da gledam.

Otužno mi izgleda to što je najbolji film sa liste kompjutersko majmunisanje koje je sasvim solidan film iako je glavni ljik u potpunosti delo računara i programera.  Za ostalo će se videti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.