Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gotti povučen! (06.12.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gotti povučen! (06.12.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gotti povučen! (06.12.2017.)
    Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2017 u 18:51
Iskreno, ovaj film, po mom misljenju, nije ni trebao da se snimi. Zato sto mi nema nikakve logike jer vec postoje 2 filma o Gotiju. U jednom, u glavnoj ulozi je Anthony John Denison ( Ray Luca u kultnoj seriji ''Crime Story ), a u drugom, publici i filmsim fanovima vise poznat Armand Assante ( ''Judge Dredd'', ''The Mamo Kings'', ''Q & A''... ). I ovo je znaci treca verzija sa Travoltom. Dovoljno je odgledati i jednu verziju, jer dogadjaji i likovi su isti, samo su tu neki drugi glumci. Bzw je uopste nekom palo na pamet da snimi ovako nesto. Ponovicu, skroz bespotrebno.
Na vrh
dralle View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dralle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2017 u 14:56
Rimejk ko rimejk. Kao i " Ubistvo u Orijent Expresu". A, što ne pogledati, jer život je kratak!
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2017 u 16:01
Po mome slažem se s beogradskim,dva su previše a tri su ,ne znam ni ja šta,ono jedino kao vraćanje Travolte u neki gangsta stil,jer mu jedino ta još uloga fali kao ganjstera ili mafioza koji stvarno to i jest.Travolta se očito našao u ulogama kriminalaca,poslije onih muzičko-plesnih hitova iz njegove mladosti.Poslije toga sve iole vrijedne spomena uloge su kriminalaca i psihopata,što mu i stvarno leži.Ima neku sve filmsko prisutnu gangster facu što ide stariji.Gotti je i bolje da ne snimaju i ne prikazuju,jer upravo čemu to,svi sve znaju o tome i već je sve pročitano i viđeno jer ipak to je istiniti lik koji je istinski živio i žario i palio,šta tu možeš dodati.
A pro po Agathe  i njenih pisanih fikcijskih djela,tu možeš snimati u nedogled jer fikcija je fikcija i svatko je vidi na svoj način i može interpretirati na tisuće načina i viđenja.Dok nasuprot istine samo je istina, istinu i stvarnost ne možeš mijenjati a tu su i živi nasljednici koji te mogu držati na uzici ili uljepšavati stvari a to više nije po stvarnim zbivanjima.Eto samo da udarim jedan primjer fikcijskih djela i likova,serija 'Sherlock & Watson',tko je tamo Watson,Lucy Liu.Da skratim ovo moje lemanje slame,'Gotti' s Travoltom,nepotreban,Travolti je dosta mafijozo uloge iz 'Punishera?.Eto ja tol'ko.
Everything is a joke !
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 12:28
Meni ne bi smetala nova verzija, u zavisnosti od autora i pristupa temi, ličnosti, šta znam, uvek može biti bitno drugačije od ranije viđenog. Gotti jeste bio specifičan lik, mada bih u tom slučaju radije gledao nešto o likovima s početka (prošlog) veka iz tog miljea, viđeno očima današnjih scenarista/reditelja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.