| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Svet Koji Nestaje (1987) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mircest
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Svet Koji Nestaje (1987)Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2015 u 22:40 |
Žanr: dokumentarni Jezik: srpski Režiser: Petar Lalovic Narator: Petar Kralj Kad divlja svinja donese na svet trinaest prasadi, ona tada 'trinaesto prase' odbacuje, jer ono nema mesto za sisanje i najčešće ugine. Ova dokumentarna drama iz životinjskog sveta priča o surovosti prirode prema neželjenom ‘’trinaestom prasetu’’ koje smo u filmu nazvali Gile – baksuz. Ipak, odbačenog Gileta prihvata i pruža mu utočište jedna druga životinjska vrsta, srna i njeno lane. Izvor: FastSerbia.com |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2017 u 23:38 |
|
Ovo je beše ono sa prasetom? To sam mnogo voleo kao dete, gledao ga čak i u bioskopu više puta.
Pionirski grad, jednodnevni izlet sa školom, veliko platno, potom ručak u (meni tada) fancy sali...milina od detinjstva, uz bioskop, prase i njupu (istina, nepovezano, hranili nas povrćem i pasuljem mahom, nigde prasića osim na platnu, no malo li je?).
|
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2017 u 09:30 |
|
RITCHIEEEE.
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2018 u 23:12 |
|
E moj Sinna, dok ja vidim pozdrav, prođe skoro godina
a tebe nema na forumu Mešao sam ovaj filmić sa Poslednjom oazom, no bio sam u pravu iznad, ovaj je sa prasetom
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |