| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Serpent (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Serpent (2017)Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2017 u 10:12 |
|
Na prvi pogleda rekao bih dosadan film, manje više bez obzira na moguću napetost situacije. Amanda Evans režiserka ovoga niskobuđetnoga filmića, uništila je nekako nezamislivo, a to je situacija u kojoj ti se dlačice trebaju naježiti na rukama, ona je to svela na mlaćenje prazne slame. I dosadu. D a stvar bude gora, zadnja trećina filma je upropastila ionako slabašan film, jer je Amanda svoj smisao za "akciju" posve pogrešno usmjerila i film učinila smješnim, a nije trebalo tako biti..
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2017 u 10:26 |
|
Ja se bas i ne slazem sa tvojom konstatacijom Robine. Mislim po ovoj tematici tesko izvodljivo da napravis bolji film ali realno. Ima par scena gde je moglo malo bolje da se odradi ali opet ja mislim da je izvucen maksimum iz filma. Mislim ne pamtim ni jedan film snimljen na takvom mestu (ko je gledao znace o cemu pricam), i nemam ideju sta je mogla jos ubaciti :) Kraj filma nedorecen i malo nerealan zbog te jurnjave... Meni je bio simpatican film od pocetka do kraja.
|
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |