Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Limehouse Golem (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Limehouse Golem (2016)

The Limehouse Golem

The Limehouse Golem (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Golem iz Lajmhausa

Godina:

2016

Žanr:

kriminalistički, misterij, triler, horor

Trajanje:

109 min

Režija:

Juan Carlos Medina

Scenarij:

Jane Goldman
, Peter Ackroyd

Glavne uloge:

David Bamber
  >  Mr Greatorex
Daniel Cerqueira
  >  Evening Post Reporter
Keeley Forsyth
  >  Mother
Henry Goodman
  >  Karl Marx
Michael Jenn
  >  News Reporter
Eddie Marsan
  >  Uncle
Simon Meacock
  >  Prison Guard
Bill Nighy
  >  John Kildare
Paul Ritter
  >  Augustus Rowley
Peter Sullivan
  >  Inspector Roberts
Mark Tandy
  >  Judge
Damien Thomas
  >  Salomon Weil
Nicholas Woodeson
  >  Toby Dosett
Daniel Mays
  >  George Flood
Neal Barry
  >  Fisherman
María Valverde
  >  Aveline Ortega
Sam Reid
  >  John Cree
Morgan Watkins
  >  George Gissing
Douglas Booth
  >  Dan Leno
Adam Brown
  >  Mr. Gerrard
Olivia Cooke
  >  Lizzie Cree
Patrick Durham
  >  Elderly Man
Louisa-May Parker
  >  Mrs Gerrard
Amelia Crouch
  >  Young Lizzie

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
drvukas View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drvukas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Limehouse Golem (2016)
    Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2017 u 19:15
Interesantan film, mada pomalo "težak" za gledanje. Nešto što i nije baš objašnjeno je da je Limehouse predgrađe Londona (a možda mi je i promaklo). U nekim delovima je i predvidiv, tj. može se lako shvatiti ko je ubica.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 17:31
Prijevod je najavila bojanadj ⚡️
Na vrh
Haki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Haki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 18:50
Mene zanima odakle vi skidate EVO filmove.. ali stvarno... odes na piratebay, rarbg skoro pa nista, pa skidajte filmove sto ih vecina skida, a ne sa nekih xy stranica.
MMO Balkan http://www.mmo-balkan.com
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 18:55
Pa svuda imas te filmove na svim sajtovima, kako nema tamo Haki? Mora da si pogresno kucao film Big smile
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
Haki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Haki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 19:16
Na rarbg nema ga, a na pirate bay kao sto sam rekao filmovi koje vecina skida, evo statsa sa piratea:

Seeders:2
Leechers:4

Edit: Evo prosla minuta jos nije nasao peers. Sada skidam EVO ali EtHD verziju valjda ce raditi.

MMO Balkan http://www.mmo-balkan.com
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2017 u 13:04
Originalno postovano od strane Haki Haki piše:

Mene zanima odakle vi skidate EVO filmove.. ali stvarno... odes na piratebay, rarbg skoro pa nista, pa skidajte filmove sto ih vecina skida, a ne sa nekih xy stranica.

Očigledno je da raspolažeš sa krajnje limitiranim resursima i zato ne možeš da pronađeš mnoge stvari na torentima. Instaliraj aplikaciju Bit Che (služi kao pretraživač torenta) i videćeš kako će ti se otvoriti novi horizonti po pitanju pretrage istih. Ima tu još sajtova i fora (filmovi se ne skidaju samo preko torenta) koje su ti verovatno nepoznate, pa ako budeš zainteresovan, kontaktiraj me na PP...
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2017 u 23:14
Ovo je jedan od najdosadnijih filmova koje sam gledao u životu. Ocena 1/10.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2017 u 10:42
Nije film koji odusevljava ali ima onaj dramski element karakteristican za britanske filmove koji obradjuju viktorijanski period. Mislim da je prica mogla da stane u manju minutazu i to je razlog zasto ista povremeno gubi fokus i postaje zamorna za pracenje.
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2017 u 13:38
Zaista mi je žao što je film tako urađen jer je atmosfera dobra, a period u kojem se odvija radnja je uvek za mene zanimljiv. Sve bi to bilo mnogo bolje sa iskusnijim režiserom. Juan Carlosu Medini je ovo tek drugi dugometražni film, ostala dva su mu kratkometražni. Pokušao sam da shvatim zašto je ovaj film toliko spor i razvučen. Možda se Carlos baš tu pogubio, između dugometražnog i kratkog filma. Razvukao je radnju u beskraj, da bi u zadnjih pet minuta pokušao da gledaoca vrati u filmu. Za mene je bilo prekasno, samo sam čekao da se već jednom završi.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2017 u 21:38
Moglo je to i bolje, puno bolje. 3/10
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2018 u 16:37
Lepo ali dosadno, misteriozno ali loše spakovano, tema ok ali mnogo loše ispričana. Solidno, od mene ocena jedva 5/10.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,174 sekundi.