| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gangs of Wasseypur (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gangs of Wasseypur (2012)Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2013 u 12:03 |
|
Žanr: Akcija, Krimi, Drama
Godina: 2012 Država: Indija Trajanje: 320 minuta Uloge: Manoj Bajpayee, Richa Chadda, Nawazuddin Siddiqui IMDb Radnja filma:
Kompleksna indijska istorijska gangsterska drama je epska priča o sukobu između sultana i Shahid Khana, što rezultira izgonom Khana iz Wasseypura. U borbi za moć i prevlast zapale smrtonosnu krvnu osvetu koja se proteže na tri generacije. Trailer:
Prijevod najavio kolega: Gaca62
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2013 u 21:21 |
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2017 u 12:54 |
|
Uspeo sam da pogledam film za veče i jutro. I nije bilo toliko dosadno koliko sam očekivao, ali ipak predugo traje. 5/10. U drugom delu sam izgubio pojam o svemu.
Rekoše valjda da ima pet sinova. Jedan od dva starija je umro, kasnije kod pruge i jedan od tri mlađa, drugi je Definit i onda fali jedan od tri najmlađa brata. :D
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2017 u 09:32 |
|
I od mene 5/10 i to samo zbog priče.
Realizacija iste je 0/10. Skoro sve me nerviralo u filmu-
glumci, glumice, ponašanje, muzika, razvlačenje na meni nebitnim
momentima, a brzanje u mnogo bitnijim delovima. Zaista je film predug. Bez obzira na sve, posle određenog
vremena prestane vas zanimati ko će uspeti u čemu, ako neće. Očekivala
sam više, obzirom da su u pitanju bande.
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |