Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Taken (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Taken (2008)

Taken

Taken (2008)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

96 sati

Godina:

2008

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

93 min

Režija:

Pierre Morel

Scenarij:

Luc Besson
, Robert Mark Kamen

Glavne uloge:

Famke Janssen
  >  Lenore
Liam Neeson
  >  Bryan Mills
Marc Amyot
  >  Pharmacist
Arben Bajraktaraj
  >  Marko
Xander Berkeley
  >  Stuart
Jon Gries
  >  Casey
Leland Orser
  >  Sam
Mathieu Busson
  >  Undercover Agent
Olivier Rabourdin
  >  Jean-Claude
Holly Valance
  >  Sheerah
David Warshofsky
  >  Bernie
Gérard Watkins
  >  St-Clair
Maggie Grace
  >  Kim
Radivoje Bukvic
  >  Anton
Katie Cassidy
  >  Amanda

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Taken (2008)
    Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2014 u 14:42

Žanr: Akcija, Krimi, Triler 
Trajanje: 93 min 
Zemlja: Francuska, SAD, Velika Britanija 
Režija: Pierre Morel 
Scenario: Luc Besson, Robert Mark Kamen

Glavne uloge:
Liam Neeson ... Bryan Mills
Maggie Grace ... Kim Mills
Famke Janssen ... Lenore "Lennie" Mills
Leland Orser ... Sam
Jon Gries ... Casey
David Warshofsky ... Bernie
Holly Valance ... Sheerah
Katie Cassidy ... Amanda

Brajan Mils je jedan od najboljih tajnih agenta u svojim redovima. Život je posvetio poslu, ali kada shvata da zbog toga trpi njegov porodični život, daje otkaz. Iako razveden, iz propalog braka je dobio svoju najveću ljubav - kćerku Kim. Ona ima sedamnaest godina i bori se za samostalnost, pa iz tog razloga odlazi sa prijateljima na put po Evropi, što njen otac izričito zabranjuje. 

U Parizu njenu cimerku otme banda, a dok se sve to dešava, uplašena Kim zove oca u nadi da će joj pomoći. Brajan joj preko telefona daje instrukcije i traži joj da ne prekida vezu, kako bi mogao da ispreti tok događaja i pomogne joj. Kada Kim otmu, on istog momenta polazi na put za Francusku kako bi je spasao. 

Beskrupulozni trgovci ljudskim organima žele da prodaju Kim u belo roblje, a Brajan ima svega 96 sati da ih nadmudri i oslobodi svoju mezimicu. Hoće li Brajan uspeti da pobedi najveću noćnu moru svakog roditelja? 

izvor: B92

Na vrh
ivanpanic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivanpanic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 17:57
Fenomenalan.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2017 u 00:28
Jednom tupav film. One man mother fucker army. Marko, albanac, Tropoja. :) I na kraju mu drugi muž njegove bivše žene kaže: "Ej, ako ti treba nešto, slobodno se javi". A iza Liama Neesona ostao polurazrušen Pariz i gomila mrtvih negativaca. Film, za isključiti mozak. 1/10 Ps.i posle 9 godina utisak je isti kao i prvi put. :)
Na vrh
sead-pasic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sead-pasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2017 u 08:41
prvi dio acione i vrlo dinamične franšize o otmici i otmicama. 2008 godine je to bilo nešto vrlo novo, poslije jeovaj film postao urnek za druge akcione filmove
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 05:32
Jezivo je to u šta su se pretvorili akcioni filmovi Unhappy
Žao mi je Neesona, sjajan je to glumac, no ako mu ovakve stvari donose novac, šta god ja mislio o tome, neka ga. Ne možemo svi imati iste vrednosti ni troškove koje moramo plaćati. Svakako nisam gledao nastavak (ima ih više?, kakogod).
Na vrh
MiKi145 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MiKi145 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2024 u 14:15
Secam se imao sam sta ja znam 9-10 god kad sam prvi put pogledao i jako mi je bio jeziv i kasnije sam ga jos jednom pogledao i zaljubio sam se u film i svaki put kad god ga pogledam nadjem nesto novo, uvek steknem utisak kao kad sam ga prvi put odgledao i taj film mi je stvorio ljubav za filmovima i da cenim vise filmove, glumce, kako se snimaju i sada mnogo drugacije gledam filmove a ne samo da me zabave mislim i za to sluze al ipak mnogo drugacije gledam. Tako da sam vecno zahvalan sto sam pogledao ovaj film na vreme i sto iz godine u godinu mi se manjaju ukusi i misljenja za filmove ono sto sam kao klinac mislio ej ovo je do jaja film sad mislim da nisu bas najbolji al za mene licno ce imati veliku ljubav npr( Fantastic Four 2005, Daredevil 2003, Hulk 2003 i tako dalje :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,383 sekundi.