Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Leatherface - ispumpana krpenjača (12.10.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Leatherface - ispumpana krpenjača (12.10.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Leatherface - ispumpana krpenjača (12.10.2017.)
    Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 10:23
Đubre od filma! Ne gubiti vreme na ovo..
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2017 u 02:09
Ugasio posle 45 min, dobro sam i toliko izdržao, sve čekao da se nešto (meni interesantno) desi, očekivao makar obrise šmeka Hooperovog filma koji sam mnogo voleo, makar da je retro, no baš sve mi je daleko ovde. 

Leatherface me je tek podsetio na onaj remake (iz 2003?) koji uopšte nije naopak bio, možda ponovim to, svakako će mi biti bolje provedeno vreme, ovde nemam konačan sud ali me zbilja ne zanima druga polovina filma.
Na vrh
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2017 u 18:48
evo odgledah i ovaj film..Dakle s obzirom da sam vec rekao da nisam nikad bio ljubitelj ove fransize odgledao sam ipak sve delove kao i ovaj najnoviji...Ovde se mogu sloziti sa celom recenzijom ovog filma...apsolutno me u ovom filmu nista nije dotaklo....

i jedini deo iz ove fransize koji cu mozda ikada ponovo pogledati jeste onaj iz 2003 godine i to samo i iskljucivo zbog glavne glumice Jassice Biel...dakle sve sam rekao....
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2017 u 23:29
Potpuni promasaj !!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.