Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vidi se, ne vidi se
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

vidi se, ne vidi se

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Franko View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: vidi se, ne vidi se
    Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2004 u 11:28
Pavim filmove sa AG Knotom i sve mi radi, ali kad odnesem film u prijatelja ima zvuka, ali nema slike.Obojica imamo win xp, ati radeon video karticu(ja 9200, on 7000),nimo codec, AG knot, bs player itd. Pretpostavljam da njemu nedostaje neki codec, ali ne mogu otkriti koji. Imate li rjesenje?
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2004 u 14:30

Koristi program GSpot , pa selektiraj taj fajl filma i on ce ti reci sve codecima koje koristi?

p.s.

pa u koji si ga codec ripao sa dvd-a, taj ti i treba za pustanje!

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2004 u 15:19
a zašt jednostavno neinstaliraš Gordian Knot Codec Pack jel ti je nimo sranje
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2004 u 18:16

da probaj sa xvid divx codecima! I najbolje rješenje bez muke ti je ACEmegacodec pack!samo što je 33mb!

Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2004 u 18:26
Hvala svima, rijesio sam, problem je bio u codecu. Ja sam napravio u divx 5.1 a prijatelj je imao stariji.
Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2004 u 20:16
[ I najbolje rješenje bez muke ti je ACEmegacodec pack!samo što je 33mb!

[/QUOTE]

Molim te reci odakle ga mogu skinuti
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2004 u 22:30
Idi na google pa ukucaj ACEmegacodec+download ...ili na kazaa-i ga moze pod software veoma lako naci...
Na vrh
KaMIkaZza View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KaMIkaZza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2004 u 20:48

Nebi se slozi sa tim, da je ACEmegacodec najbolji, sta vishe, taj codec pack je cisto SRANJE (da prostite), jer kod mene uopste ne radi kako treba, ustvari, ne radi nista kada njega instaliram. Kada ga medjutim i de-instaliras, nista vishe ne radi kako treba. Cak ni WinAmp ne radi. Sve moras iz pocetka da namjestis.

I dan danas imam problema sa video fajlovima, pa izgleda cak da cu morati komp na novo da instaliram.

I da: bio sam instalirao ACEmegacodecProffessional cini mi se ova zadnja verzija 5.95 Beta.

"...just DO IT!!!"
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2004 u 22:36
Divx 5.1, Xvid, ffdshow, divix 3,11 i 4,02, AC3 0,7?b, DivX AntiFreeze i to je sve što imam instalirano i nikad problema!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2004 u 22:50
Sto vise instaliras to bolje!!!Ja sve verzije codec-a instaliram po tom principu..i 99% radi!!
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2004 u 23:41
ffdshow+nimo codec pack to dvoje kod mene rade svi filmovi stim
Fission Maild
Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2004 u 13:08
ace mega codec kod mene radi savrseno nikad nikakvih problema nisam imao i najbolji mi je codec a probao sam ih puno.
somebody stop me
Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2004 u 13:15
svojevremeno sam instalirao acemcp595probeta2, bio je odlican,ali mi zbog njega nije radio subtitle editor koji poprilicno koristim, pa sam ga dizinstalirao(acemcp595probeta2)
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2004 u 14:39
ffd show je takodje dobar u kombinaciji sa jos nekim codecom...
Na vrh
Crazy Ivan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crazy Ivan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2004 u 20:20
SLDCodec pack Instaliraj i nebi trebao imati problema
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2004 u 21:43

Moja preporuka ti je fddshow no mogu ti reći iz iskustva da ima problema sa voodoo karticama.

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2004 u 21:47

Jel ko radi sa AGKnotom

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2004 u 22:53
ja jel mi se neda zajebavat sa onim svim opcijama u gordianu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,139 sekundi.