Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Armed Response (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Armed Response (2017)

Armed Response

Armed Response (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

93 min

Režija:

John Stockwell

Scenarij:

Matt Savelloni

Glavne uloge:

Anne Heche
  >  Riley
Wesley Snipes
  >  Isaac
Anthony Azizi
  >  Mehdi
Mo Gallini
  >  Ahmadi
Dave Annable
  >  Gabriel
Kyle Clements
  >  Tyler Inge
Colby Lopez
  >  Brett
Mike Seal
  >  Rainier
Mustafa Harris
  >  Alex
Morgan Roberts
  >  Paul
John L. Armijo
  >  Insurgent
Eyas Younis
  >  Saeed Refai
Ariadne Joseph
  >  Tilson
Cailey Fleming
  >  Danielle
Elly Hebert
  >  Dead child

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Armed Response (2017)
    Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2017 u 16:31
''Narode'', ja sam prekinuo gledanje ovog filma jer toliko je u njemu sve lose da nemam reci. Produkcija, gluma, radnja filma... a vala i reziser filma ( John Stockwell ) bukvalno ''luta'', nikako da se odluci kakve ce filmove da rezira, jer u jednom trenutku, rezira film sa ok glumackom postavom i filmom koji je ok, samim tim da moze da se gleda, a zatim snimi nekakve gluposti, kao npr. ovaj film sa nekadasnjom zvezdom Wesley Snipes-om, koji kao da je i zaboravio da glumi. Pored Wesley-a, tu je i takodje nekadasnja zvezda Anne Heche, a ostatak ekipe nikada nigde nisam gledao ranije jer ono ne znam mogu li i nazvati glumackom ekipom. NIKAKO NE PREPORUCUJEM.
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2017 u 00:27
Evo i ja odgledah film i onako...moze da se pogleda film ali ne ocekujte nesto previse.Cak mi je film bio odlican do jednog momenta kada su ga izglupirali.Ima dosta rupa i nije uopste objasnjen kako treba, tako da je ipak razocarenje.Zanimljiva tematika, ali losa gluma i malo akcije, mnogo manje nego sto sam iscekivao.Sve u svemu ispod proseka, niti smrdi niti mirise, mada vise smrdi LOL
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.