| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Les témoins aka Witnesses (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vvesko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 16.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Teslić Status: Offline Points: 553 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Les témoins aka Witnesses (2014)Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2016 u 15:11 |
![]() Režija: Hervé Hadmar Scenarij: Hervé Hadmar, Marc Herpoux, Dominique Montay Žanr: Triler, Mini-serija Jezik: Francuski Država: Francuska, Belgija Trajanje: 6 epizoda Uloge: Thierry Lhermitte, Marie Dompnier, Laurent Lucas... Les témoins aka Witnesses je mini serija od šest epizoda koja po tamnoj strani sadržaja pripada teritoriji koju dele Bron/Broen ili Forbrydelsen; vodeću ulogu ima glumica Marie Dompnier, kao detektivka Sandra Winckler kojoj se dodeljuje bizaran, gotovo bolestan slučaj gde nepoznate osobe mrtvace vade iz grobova i postavljaju ih kao statue po praznim kućama. U svu priču ulazi i lik detektiva u penziji Paul Maisonneuve kojeg igra Thierry Lhermitte, koji je nekada bio mentor mlade policajke Sandre i čije slike ona pronalazi u kućama. Snimana na obali Atlantika, u Normandiji, serija svojim vizuelnim karakterom u tamnim, kišovitim tonovima, postavlja prigodnu scenu za morbidnu priču; scenaristi, pažjivi u svakom detalju, nisu dozvolili da se bilo gde izgubi nit; svako pitanje ima svoj odgovor, svaka dilema svoje rešenje. Ta vrsta posvećenosti učinila je da već sad Witnesses bude jedna od velikih serija 2015. godine, s nadom da ćemo dočekati sezonu 2. Apsolutno briljantno. izvor: newsjs Ažurirao Vvesko - 29.Travanj/Apr.2016 u 15:41 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Svibanj/May.2016 u 10:50 |
|
Ovo se obavezno gleda. Javicu detaljno utiske i ocenu.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2017 u 18:45 |
|
Odgledao sam prvu epizodu. Ispod proseke, ne pada mi napamet, da gledam dalje. Serije ne nudi meni nista, sto bi me i najmanje zaintrigiralo.Vec vidjeno i prezvakano, nista originalno!
Jedva 5/10
|
|
![]() |
|
Ordinary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2020 u 01:06 |
|
Ja sam poceo sa sezonom 2. posto je prica za sebe, prvih 5 epizoda super, nakon toga neko je uradio lobotomiju tvorcu ove serije i krece sa raspadom price, dogadjaja, logike i svega. Koliko su usrali te 3 preostale epizode nije humano. Poslednje dve epizode nigde veze sa mozgom
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2020 u 18:10 |
|
Ovo vidim da nista ne valja, kad neko niti gleda niti izgleda komentarise.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |