Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DIVX prebaciti u VCD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DIVX prebaciti u VCD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
black13angel View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj black13angel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DIVX prebaciti u VCD
    Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2004 u 23:39

Molim vas da mi pomognete.Uglavnom,pokusavam prebaciti divx u vcd -molim vas postupak?koji programi?

I sto je najvaznije KAKO UBACITI TITL SA divx-a na VCD?

Hvala

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 12:52

Takve teme imaš na forumu i malo potraži jel ti nitko neće sto puta govoriti jedno te isto na forumu. 

Za to ti treba program tmpgenc.

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 19:29
mozes i s nerom
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2004 u 22:37
javi mi se na pm pa da ti pošaljem moj tutorijal nekima je pomogo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.