Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Meet Joe Black (1998)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Meet Joe Black (1998)

Meet Joe Black

Meet Joe Black (1998)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Upoznajte Joea Blacka

Godina:

1998

Žanr:

drama, ljubavni, fantazija

Trajanje:

178 min

Režija:

Martin Brest

Scenarij:

Maxwell Anderson
, Alberto Casella
, Walter Ferris
, Bo Goldman
, Gladys Lehman
, Ron Osborn
, Jeff Reno
, Kevin Wade

Glavne uloge:

Brad Pitt
  >  Joe Black
Anthony Hopkins
  >  William Parrish
Claire Forlani
  >  Susan Parrish
Marcia Gay Harden
  >  Allison
Jeffrey Tambor
  >  Quince
Marylouise Burke
  >  Lillian
Gene Canfield
  >  Construction Foreman
Richard Clarke
  >  Butler
Suzanne Hevner
  >  Florist
David S. Howard
  >  Eddie Sloane
Diane Kagan
  >  Jennifer
Lois Kelly-Miller
  >  Jamaican Woman
June Squibb
  >  Helen
Jahnni St. John
  >  Jamaican Woman's Daughter
Jake Weber
  >  Drew

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Meet Joe Black (1998)
    Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2011 u 21:11

Meet Joe Black (1998) - IMDb

drama romantika fantastika SAD, 1998 

Režija: Martin Brest

Scenarij: Ron Osborn, Jeff Reno

Uloge: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Claire Forlani, Jake Weber

znimno uspjela fantastična priča o ljubavi koja uspijeva pobijediti i samu smrt. Snimio ju je renomirani američki producent i redatelj Martin Brest autor nezaboravnih hitova "Policajac s Beverly Hillsa" i "Miris žene" prema scenariju koji su napisali B. Goldman, R. Osborne, J. Reno, K. Wade i W. Ferris, nadahnuti motivima kazališne uspješnice Alberta Caselle.

William Parish (A. Hopkins) je bogat i moćan poslovni čovjek, vlasnik medijskoga imperija, koji poslije smrti voljene žene, život posvećuje poslu i obožavanim kćerima Allison (M. G. Harden) i Susan (C. Forlaini). Uoči proslave njegova 65. rođendana doživi srčani udar za vrijeme kojega čuje nepoznati glas koji mu najavljuje skori odlazak s ovoga svijeta. Uskoro ga posjećuje tajanstveni stranac očito izmišljena imena Joe Black (B. Pitt). Riječ je zapravo o anđelu smrti koji je došao po još jednu dušu. No, anđeo počinje osjećati nešto što anđeli nikako ne bi smjeli, a to je ljubav prema lijepoj Parishovoj kćeri Susan. Kako je taj osjećaj uzajaman i silno snažan, rutinska zadaća jednoga vjesnika smrti pretvara se u pravu pustolovinu...

Riječ je o besprijekornoj, raskošnoj i maštovito režiranoj produkciji (Martin Brest) u kojoj izvrsni glumci poput Anthonyja Hopkinsa (Kad jaganjci utihnu, Nixon, Amistad...) i Brada Pitta (Oceanovih 12, Mr. Mrs. Smith, Troja...), ali i manje slavne Claire Forlani (Mistery Men, Northfork...), daju sve od sebe i potvrđuju svoje iznimne talente.

Prevodi

http://mojtv.hr

Na vrh
bojan-kulacanin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan-kulacanin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2017 u 14:29
Dobar film.Vredi pogledati!
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2017 u 15:03
Postoji poseban žanr filmova a zove se "Koj moj sam gledao ovo s#anje od filma".

Meet Joe Black (1998) je jedan od takvih filmova.        Ljubav i smrt - nespojiv par.    

+ vidim da je ovaj film katastrofalno prošao u bioskopima tako da nisam sam u ovom mišljenju. Ponekad ni Bred Pit ni prelepa Kler Forlejn ni iskusni Antoni Hopkins ne nogu da spasu katastrofalan scenario.

Lična ocena: 3,0    
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2017 u 23:24
A vidiš, meni se film baš dopao i gledala sam ga više puta.
Lepo se kaže da o ukusima ne treba raspravljati WinkLOL
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2017 u 23:27
Ma zbog Breda Pita si ga gledala, kao što sam ja samo i isključivo zbog Kler Fontejn.     

Bajat vic:

- Kad je prestao Bred Pit?
- Kad je počeo Pit Sampras!     
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2017 u 23:53
Jesam i nigde ne izgleda bolje nego kao mr Smrt
Kako god, to je bilo u vreme kad sam još gledala holivudske filmove
ili dok su imali šta da ponude. Film je zapravo stvarno dobar, ali ga treba razumeti.
Nije baš samo o ljubavi i smrti, ajde razmisli... Wink
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2017 u 09:38
bezobrazno romantičan film, 
svim ženama i muškarcima mekog srca Smile 
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2017 u 22:39
Ono, film je višedimenzionalno tupav...    i pun nelogičnosti, ali ga zato žanr "Fantazija" pokriva za sve.    

Ono, i stari Grci su imali mit o Persefoni ali mi ovo više liči na sektaško-masonski filmić.

Najjače je kad Joe proba ko debil šta drugo sem puter od kikirikija, a pre toga mu Hopkins objašnjava sobu koja mu je namenjena: krevet, udoban, posteljina čista, kupatilo, čisti peškiri,... Jbg. Joe predstavlja ODSUSTVO svakog odećaja, oseta, čula,... šta će njemu sve to. I nema mnogo prijatelja... Šta reći... Čuj, nema mnogo prijatelja.

Ukusi su različiti ali je ovaj film pukao... Uloženo 90 miliona, zarađeno 143 miliona. Znači da ni Ameri nisu baš svi sisali motku i da znaju da prepoznaju tj. razlikuju dobar od lošeg filma.

* hvala dragom Hogaru Strašnom na preciznoj zaradi ovog filma.    
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2017 u 22:42
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Joe predstavlja ODSUSTVO svakog odećaja, oseta, čula,... šta će njemu sve to. I nema mnogo prijatelja... Šta reći... Čuj, nema mnogo prijatelja. 

A smrt inače sve to ima u izobilju LOLLOLLOL
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2017 u 10:21
ma lijepi su ko lutke, sve drugo je sporedno Cool 
Na vrh
Sara Ryder View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Sara Ryder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 02:40
Film je kultan. O ukusima se ne raspravlja, i svako ima svoj odabir i ono sto voli ali stvarno mislim da svako ko kaze da je film los duboko gresi. Pruzite mu sansu.

Inace, drago mi je sto ste iskopali ovu temu.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2017 u 03:19
Meni je takođe drago zbog reanimiranja teme, zapravo ste me taman podsetili da ponovim ovaj film, gledah ga samo jednom, tada kada je izašao, taman bih mogao i Death Takes a Holiday. Kako bilo, hvala na podsećanju. Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.