Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - EP košarka 2017
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

EP košarka 2017

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: EP košarka 2017
    Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2017 u 22:43

Kako je dobro kad Slovenija razbije naduvane kastanjete, a Srbija dobije komandu i

pored dosta sumnjivih sudijskih odluka. I, onda finale Smile

Mašala, baš dobro zvuči Slovenija- Srbija Smile

P.S. Moram da priznam da su mi Slovenci više oduševili.LOL

Razbucali su ih "k'o svinja masnu krpu" LOL  

I, brate, onaj Šrek...ovaj Šved LOL

Ubedljivo najbolje krilo u evropi, a pucač boga mi i među 3 svetska,

svaka mu čast, svaki put kad skoči na šut ja se sledim.LOL

Ažurirao mahoni - 16.Rujan/Sep.2017 u 11:14
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2017 u 22:33

Četitam slovencima na prvoj zlatnoj medalji, nadam se da će još da ih ima. Smile

Odlično odigrano, a naročito selektoru Slovenije.

Pročitao je sve, svaka mu čast, na sve je imao  odgovor.

Odlična efikasnost i disciplina. Svaka čast. ClapThumbs Up

Na vrh
Subtitle fan View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Subtitle fan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2017 u 22:35
Svaka čast Slovencima, ali mogli smo možda i da ih pobedimo.
Da je Gudurić dao ona 2 slobodna bacanja, ko zna... Ali s ovim timom i ovo je super.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2017 u 22:36
Još jedno prvenstvo koje sam bez problema preskočio. Čestitke pobjednicima, poraženima i svima koji još uvijek ovo mogu gledati.
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2017 u 22:46
Originalno postovano od strane Subtitle fan Subtitle fan piše:

Da je Gudurić dao ona 2 slobodna bacanja, ko zna... Ali s ovim timom i ovo je super.

Verujem da si mislio na Kuzmića LOL

Elem, mi smo mogli, ali na žalost, previše povređenih igrača. 

Iako se ne slažem i nikad nisam sa izborom selektora u pravu je za Lazića. Litvanac bi u fudbalu bio kažnjen za start, ali u košarci je igrao sledeću utakmicu i dao belgijancima 27 koševa.

Bez obzira na sve ja mislim da ćemo veoma teško osvojiti bilo koje finale. Naravno, zbog selektora.

Da bih objasnio , kada i ako budete gledali reprizu, naš selektor je protiv razigrane i tehnički potkovane ekipe Slovenije jedan period od 10-tak minuta igrao bez klasičnog pleja. A njegov kolega na drugoj strani je uspeo da nas zaustavi u svakoj situaciji. Pa vidite sami.

Tvrdim da dok je Sale nacionale selektor, Srbija neće dobiti finale, čak ni sa preostalim igračima koji nisu bili na EP.

Na vrh
Subtitle fan View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Subtitle fan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2017 u 22:52
Originalno postovano od strane mahoni mahoni piše:

Originalno postovano od strane Subtitle fan Subtitle fan piše:

Verujem da si mislio na Kuzmića LOL

Elem, mi smo mogli, ali na žalost, previše povređenih igrača. 

Iako se ne slažem i nikad nisam sa izborom selektora u pravu je za Lazića. Litvanac bi u fudbalu bio kažnjen za start, ali u košarci je igrao sledeću utakmicu i dao belgijancima 27 koševa.

Bez obzira na sve ja mislim da ćemo veoma teško osvojiti bilo koje finale. Naravno, zbog selektora.

Da bih objasnio , kada i ako budete gledali reprizu, naš selektor je protiv razigrane i tehnički potkovane ekipe Slovenije jedan period od 10-tak minuta igrao bez klasičnog pleja. A njegov kolega na drugoj strani je uspeo da nas zaustavi u svakoj situaciji. Pa vidite sami.

Tvrdim da dok je Sale nacionale selektor, Srbija neće dobiti finale, čak ni sa preostalim igračima koji nisu bili na EP.

Da, na Kuzmića, nego sad baš sam skenjan, bez veze smo izgubili.
Da Bogdanović na onih 86-82 nije hteo da ispadne heroj, već da je dodao Lučiću ili Miciću možda je moglo da bude nešto. E sad, možda ga je Sale forsirao, ali šta je tu je. 

Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2017 u 23:05

Bogdanović je vanserijski igrač i ima veliku sreću što se sa selektorom sreće samo 

u reprezentaciji, inače bi bio potrošen za dve sezone. Uvek postoji igrač koji je kontra teg

vrsnom napadaču. Nemanja Bjelica je parnjak krilo Bogdanoviću. Puno bolje igra odbranu.

Ako se prisetiš, Dražen je imao Radovića, isti ovaj selektor Đorđević imao Obradovića.

Znači, imali smo 3 igrača koja bi imala mesto, ali povrede su učinile svoje.

Lazić, Bjelica i Jojić igraju odlično u odbrani.

Imali smo i bez njih dobru ekipu i samo što sam razumeo sa dva zadnja tajmauta naš selektor 

je sve vreme govorio "Branite pikenrol".

Tvrdim da je najslabija tačka našeg tima selektor i to je sve.

Pogledaj statistiku, pa i u blokadama LOL su bolji. Sve utakmice dobili, svaka im čast.

Uzgred, nismo bili ni u milosti sudija od Litvanije. To je živa istina. 

Sve u svemu, našim igračima svaka čast, majstori su. Thumbs Up

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 00:40
Bilo koja medalja je definitivno uspeh. A i neko reče od objektivnih gostiju u studiju RTS-a da smo "inat reprzentacija".

* baš zbog povreda i "povreda" nekih već viđenih zvezdi ostali kojima se ukazala prilka da brane boje naše Srbije su igrali 300% na parketu.

Ono, lako je biti general posle bitke, ali mislim da je loše odreći se potencijalne medalje (ma kog plemenitog metala ona vila) radi karijere, ugovora, novca. To su toliko dobri igrači da nema zime za radno mesto (klub).

** imamo 4 godina da se ozbiljno i sistematski pripremimo za naredni Eurobasket gde ćemo opet biti jedni od glavnih favorita sa pojačanom ekipom.

*** uostalom i Bobi nije igrao pre par godina, niko mu nije to zamerio, danas je jedan od ključnih igrača. Dakle, motivisan igrač koji želi da igra za Srbiju je daleko bolji izbor od nekoga ko bi na silu, pod pritiskom javnosti igrao.

Ps.ne slažem se baš za Saleta kao selektora (u komentaru poštovanog Mahonija). Čovek, legenda, Sale nacionale je vodio reprzentaciju kako je najbolje znao i umeo, povezao je igrače, stvorio dobru atmosferu u ekipi. Nadam se da će nas voditi i na narednom velikom takmičenju sa kompletnom klupom.

Nije on kriv za promašaje i sportsku sreću u finalu. Bili smo vrlo blizu preokretu i pobedi, vrlo blizu ALI moram čestitati Sloveniji šo je bila nepobediva na ovom turniru i što je izbacila odličnu Letoniju, favorita Španiju i odličnu Srbiju. Možda bi nam bilo lakše protiv Španije u finalu ali sumnjam.

Čestitke svim reprzentativcima Srbije i stručnom štabu na osvojenom srebru.     
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 01:29

Druže moj, uz dužno poštovanje, stalno slušam našu poštapalicu "Posle bitke....."

Isto sam mislio i prilikom prošlog fijaska i to napisao.

Saša Đorđević je bio odličan igrač i imao je pilulu za smirenje i zvao se Saša Obradović.

Dušan Ivković i Želimir Obradović su treneri koje će malo njih da dostigne i oni su upotrebljavali "pilule za smirenje", tj, igrače koji loptu ne daju ni mami ni tati. LOL 

Ovaj uspeh je delo vanserijskih igrača i stojim iza toga.

Boban Marjanović je uvek želeo da igra za Srbiju, a svi ste zaboravili da ga je upravo naš strateg izbacio iz ekipe, jer je kasnio na pripreme zbog potpisivanja ugovora u NBA od beše 23 miliona dolara.

Đorđević je onda bezobrazno izjavio da n ne može da dozvoli da boban zauzme mesto nekom ko je trenirao sve vreme. Eto, to je taj isti selektor. Boban bi morao da propusti šansu života jer ako zakasni ne može da igra. I ,naravno ovaj zlobni  narod se uz pomoć novinara koji su ublažavali izjavu jedne prepotentne budale odrekao Bobija. 

Neću više da pričam o njemu. Ludi imaju drugačije mišljenje i to je super, ja sam samo napisao moje. Potkrepio sam činjenicama koje sam smatrao  merodavnim i ne znači da sam u pravu.

Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 01:55
Potpisujem i ja sve što si lepo, tačno i precizno rekao dragi Mahoni.    

* par stvari sam zaboravio, u pravu si za Bobija. Mislio sam da on nije želeo da igra (bar tako je pisalo u javnim medijima), a napisao si istinu dragi Mahoni.

Ps.jedno pitanje: koga bi voleo da vidiš na mestu selektora reprzentacije Srbije ? (umesto Saleta)

* Obradovića su na žalost povređivali ranije, voleo bih da on bude selektor ali teško. A Duda je bio aktivan u prošloj političkoj kampanji, satanizovan od medija i garant nepodoban za to mesto.
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 02:16

Drug moj, nisam ti ja više odavde. LOL

Ovde elita nastaje rađanjem, k'o da smo u feudalno doba. LOL

Za mene je i dalje vrhunski majstor bilo kog zanata elta, bez obzira da li je u pitanju 

najbolji obućar ili naučnik. Svako od njih je najbolji u svom domenu. 

Ne mešam politiku ni sa jednom drugom sferom života.

To što smo magarci samo je naš problem.LOL

Duda je stvarno star čovek i bilo bi u redu da uživa u ostatku života, nema veze sa njegovim poltičkim mišljenjem ili stavom.  Želimir se malo pod stare dane uobrazio. Nemoguće je da nije shvatio da je on pogrešio, a ne igrači i navijači. Bez obzira na zasluge, ne vidim mogućnost da traži poštovanje, a on da ne poštuje. Pošteno da kažem, bez obzira što mislim da on ima šta još da nauči igrače, da ipak ne stoji više dobro sa našim ljudima. Daj Bože da grešim.

Ima trenera koji bi znatno bolje radili od saše i to više njih. Neke smo oterali pre nego što su 

pokazali bilo šta. 

P.S. Iz iskustva mislim da su najbolji treneri iz redova bekova. Već u mladom uzrastu nauče akcije i proigravanja, tj. njihovu realizaciju. Ponekad sam pomišljao i na kombinaciju dva trenera, navalnog i odbrambenog. Tako bi se stvorio vremenski prostor da obojica napreduju.

Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 02:22
Hvala ti na ovom i ranijim komentarima u ovoj temi dragi i poštovani Mahoni aka Gorane.    

* odlična ideja, 2 koselektora.         Originalno.    
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 02:32

Među nama i ja sam debelo psovao večeras, ali još uvek samo na svoje. LOL

Drug moj, uvek mi je drago da se dopisujem sa tobom.

lako je ispoštovati čoveka koji je normalan.postovanje

Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 17:51
Dobra kosarkaska predstava,impresionirao me onaj Dragic,odlicno igrao u prvom poluvremenu i onda nestao u drugom ali ne bas toliko da ne bude neprimjetan.Srbija se borila ali je u presudnim trenutcima pravila dosta gresaka,gubila dosta lopti,masila slobodna bacanja i sve je to ishodovalo porazu.Dosta dobra reprezentacija i dobra buducnost je pred njima.
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 17:54
Jedan moj kolega sa posla uzajmio 100 maraka i stavio na Srbiju da udupla i omašio. Jutros došao skršenen od alkohola. Jedva da je na oči vidio. Strašno šta kladionica i košarka uradi od čovjeka.
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 18:14
Da nije onaj sto ga ni Monopol ne ide?! Uvijek je imao talenat za bankrot :D
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 18:23
Ma samo šuti i moli se bogu.
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 18:27
"Košarkaši Španije osvojili su bronzanu medalju na Evrobasketu, pobedom nad selekcijom Rusije sa 93:85.

Košarkaši Slovenije osvojili su zlatnu medalju na Evrobasketu, pobedom nad selekcijom Srbije sa 93:85."

Prvi put u novijoj istoriji, isti turnir, dve utakmice za medalje istog dana, neviđeno.

Verovatnoća? Kvota?!     

* Letonija je bila najbliže da zaustavi aktuelnog šampiona Evrope - Sloveniju.       
Na vrh
redorm76 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj redorm76 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 20:14
Kvote ako su ikake bile verovatno sve propale. Slovenija je barem za mene bila totalno iznenadjenje prvenstva nešto kao lester jedne sezone u fudbalu. Svakako čestitke od srca njima na zlatu. Što se tiče mojeg sastava Srbije nisam očekivo puno jer većina standardne ekipe nije igrala zbog NBA. Ali nemam pojma košarkaši uvek postignu više nego što bilo ko očekuje tako da sam prezadovoljan svojim timom.
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 21:48

LOLLOLLOL

Sad, kada ste tako postavili priču, sve je moguće. LOL

Kvote su bile verovatno krupne. LOL

adm1r, stvarno mi je žao čoveka. Nikada nisam stavljao klubove odavde na liste, ali NIKADA.

Jednom sam hteo, kad sam video prošle godine da protivnici zvezde i partizana imaju kvote od 25 i 28 da vode u prvom poluvremenu. Došla bi kvota od 700, lepo, zar ne?

P.S.

Znam da se sve promenilo, naravno na bolje, LOL ali ja sam igrao za člansku kartu, kakav crni ugovor. Poslednje 2 godine 4 sata treninga, 2 pre podne, 2 posle. Zime provodio, 70% teretana i 30%sala. Pa, zamislite kako se osećam kada pričate o štelovanju E.P. LOL

A, verujem da ste u pravu. LOL  

Sad mi je jasno zašto je Ira onako rezignirano reagovao. LOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.