Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - American Made - Solidna akcijska poslastica  (14.09.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

American Made - Solidna akcijska poslastica (14.09.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: American Made - Solidna akcijska poslastica (14.09.2017.)
    Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2017 u 16:47
Nisam neki fan, zapravo nikakav, kad je saradnja ''poznatih'', a pod tim mislim kombinacija reziser i glumac, jer tu je jednacina poznata, Doug Liman + Tom Cruise = Box Office. Film ce se moci odgledati, ali nista vise od toga, a pitanje je i to. Nekako ''deja vu'', gde je glavni lik haotican i konfuzan. Sve u svemu, ''pitko'', ali barem iole pozitivno je to sto ne moze biti lose kao Mr. & Mrs. Smith. BTW, u trejleru se vidi doza komike a to mi se bas i ne svidja. A i Cruise-ova gluma mi nekako ''prenapregnuta'' ( vestacka ). Bas ce biti ''American Made''.
Na vrh
gajda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gajda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2017 u 07:41
Režija je "dosta dobra"? Tom Cruise je "dosta dobar" ? To je meni izraz za loše :).
Na vrh
darko-majeric View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darko-majeric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2017 u 10:23
titlovi još nisu izašli? da platim prevoditelju pivu ;)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,578 sekundi.