Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Logan Lucky - ne baš srećan? (14.09.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Logan Lucky - ne baš srećan? (14.09.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Logan Lucky - ne baš srećan? (14.09.2017.)
    Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2017 u 23:19
Nisam ni sumnjao da je ovo ''flop'', tacnije, barem je to moje misljenje kad sam pogledao trejler. Iza kamere '' cuveni '' Soderbergh, koji zapravo po mom ukusu ima samo '' The Limey '' i eventualno '' Traffic '', a sve ostalo...bolje da ne komentarisem. Pa evo, u jednoj recenici, pomenuti reziser okupi '' top'' cast ( kast ) i ljudi hrle u bioskope da odgledaju film bilo 90 minuta, 120 minuta, a sad da li je to kvalitet... I Don't Think So''.
Na vrh
Ordinary View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ordinary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 18:02
Jedno pitanje, gde mogu da se nadju predhodne recenzije filmova koje se pojavljuju ovde na glavnoj stranici? Ne nadjoh na forumu
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2017 u 22:43
Nije ovo lošO, zapravo sam imao pravi, lepi, filmofilski osmeh dobrih pola sata od otvaranja filma. Dopali su mi se sam šmek prostora (Zapadna Virdžinija beše), rednecks etos, glumci koji prijaju uhu, delom i oku (ko ima više zdravih, neka i paru istih), nešto meni slatkih scena (otac koji fotografiše malecku kći sa "Guns show" zahtevom pri čemu malecka pokazuje svoje (ne)mišiće koje ljubi Heart), meni dakle sjajan naglasak većine, možda ne čudi što mi Daniel Craig nije prijao uhu, no vizuelno je ko pravi...

...zaplet je već meh...rasplet i dosadniji (meni), baš sam se pogubio u druge dve trećine filma. Možda je bolje da kažem da su mi likovi i priča nekako "odbegli" po pitanju zabave/interesantnosti. I ne mogu se načuditi zašto Sodeberg nije iskoristio više meni uber slatku (zapravo i dobru glumicu u nastajanju) Riley Keough, koja čak i nema toliko malu minutažu koliko je...šta znam, možda suviše plastično napisan lik.

Sveukupno...ne mogu biti grub, početak mi je suviše mio i svakako ima svojih momenata filmić, uprkos tome što kao celina meni ipak biva tek nešto više od osrednjeg filma.

Ažurirao puppet_master - 16.Studeni/Nov.2017 u 22:51
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.