| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sleepless - bolje prespavati (05.09.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sleepless - bolje prespavati (05.09.2017.)Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2017 u 03:13 |
|
Kad napisa osvrt, baš juče pljuckah po dotičnom filmu u nekoj temi, nisam video ovo.
Kako bilo...Sleepless mi je pre svega bio dosadan, ne zbog manjka tempa i dešavanja, već sam taj isti film gledao neborjeno puta, pod bezbroj drugih naslova, tokom nekoliko decenija. Ugasih ga na pola, jedino meni vredno pamćenja je nezainteresovanost Foxxa, potreban je poseban talenat za takvo mesečarenje kroz film. Zapravo Sleepless pripada nekom drugom vremenu, ne znam čemu ovako šta danas a uz to još i ne radi. Ljubitelji akcija starijeg kova, kao i ona publika naviknuta na nešto drugačiji pristup akciji kakva je ona danas, zaslužuju bolje. (možda i ne, šta ja znam uopšte, blesavim se delom, nisam ni video drugu polovinu filma a i vidi koliko je sati).Usput, zbilja jesam dva puta zaspao gledajući pola vražijeg filma tokom dva dana. Naslov laže ko pas!Takođe, hvala na preporuci za Aftermath, nisam ga gledao, budem. Ažurirao puppet_master - 07.Rujan/Sep.2017 u 03:33 |
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 179 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2017 u 18:07 |
|
Hmmm... Nijednom prilikom nije napisano da je u pitanju francuski rimejk ''Nuit blanche'' u kojem glavnu uologu igra Tomer Sisley, a reziju potpisuje Frederic Jardin. Original je bio super, dok ovaj RIMEJK jos uvek nisam gledao a imam ga snimljenog.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2017 u 18:24 |
|
Navedeno je u drugoj temi http://titlovi.com/filmovi/sleepless-3104375/
Mene to nije zanimalo, tek taj ne bih gledao, ovo probah samo zbog Jamie Foxxa (i zbog gacci koja ga je usputno navela), uglavnom nisam za savremene akcije, svejedno odakle dolaze, pa mi još u poslednje vreme posebno ne idu akcije sa pubovima kao centralnim likovima. Koliko god da je bolji original, meni je ipak bilo tek do Foxxa a tamo ga nema, inače ni ovo čudo ne bih ikada video. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |