| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wakefield (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Wakefield (2016)Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2017 u 17:10 |
|
Wakefield (2016)
![]() http://www.imdb.com/title/tt5195412/ Žanr: Drama Režija: Robin Swicord Scenarist: E.L. Doctorow / Nathaniel Hawthorne Država: USA Jezik: Engleski Glavne Uloge: Bryan Cranston, Jennifer Garner, Jason O’Mara, Beverly D’Angelo, Ian Anthony Dale Radnja Filma:
Izvana se život Howarda Wakefielda čini savršen; ima prekrasnu ženu, dvije kćeri, prestižan posao kao odvjetnik na Manhattanu i kuću u predgrađu. Međutim, jednoga dana sve se promijeni kada Howard poludi te odlazi živjeti sam na tavan svoje garaže, ostavljajući svoju obitelj u razmišljanju što mu se dogodilo i gdje je nestao. Svaki dan ih promatra sa svog prozora – promatrajući svoj vlastiti život, dok se dani provedeni na tavanu pretvaraju u mjesece. Briljantan Bryan Cranston i u ovom filmu oduševljava! Trailer: Ažurirao marko99119 - 03.Rujan/Sep.2017 u 17:12 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 06:22 |
|
Stoji mi mesecima na HDD-u i tako mi se ne mili da ga gledam...no opet mi đavo ne da mira da ga obrišem i zaboravim...muke moje sa ovim filmom. Kako bilo, nadam se da ću ga uskoro gledati i ostaviti sve te moje lične konflikte iza sebe
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |