Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jackals (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jackals (2017)

Jackals

Jackals (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

85 min

Režija:

Kevin Greutert

Scenarij:

Jared Rivet

Glavne uloge:

Johnathon Schaech
  >  Andrew Powell
Deborah Kara Unger
  >  Kathy Powell
Stephen Dorff
  >  Jimmy Levine
Chelsea Ricketts
  >  Samantha
Alex Castillo
  >  Eloy
Carol Abney
  >  Mariana
Jason Scott Jenkins
  >  Lead Cultist
Alex Kingi
  >  Mateo
Alyssa Julya Smith
  >  Fox Girl
Nick Roux
  >  Campbell Powell
Ben Sullivan
  >  Justin Powell
Cassie Hernandez
  >  Luisa

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jackals (2017)
    Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2017 u 00:56
Prijevod je najavio adm1r ⚡️
Na vrh
zaron View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zaron Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2017 u 10:43
hvala
Na vrh
Isolation View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Isolation Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2017 u 20:53
Ne mogu da verujem da Stephen Dorf ne moze da dobije glavnu ulogu vise.Ko voli osrednje trilere,neka ga pogleda.Iskreno,moglo je to mnogo bolje,steta za film.5/10
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2017 u 11:04
Moglo je to puno, puno bolje! 3,5/10
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2017 u 11:11
Originalno postovano od strane bokidante bokidante piše:

Moglo je to puno, puno bolje!

Upravo tako. Još jedan film prekinut na pola u mom slučaju. Neverovatno je do koje mere likovi ne dopiru do mene, niti mi se reklo dovoljno o porodici, zabludelom sinu, sekti i motivaciji...film suviše brzo prelazi u "home invasion" režim, dok meni biva potpuno svejedno šta će se kome desiti. Pa valjda bi se prvo trebalo vezati za te ljude, meni su svi tamo poput robota, veštački likovi, dok im glumci dodatno ne čine uslugu. Deluje amaterski, šteta za Dorffa i Deborah Kara Unger, njih sam oduvek voleo.
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2017 u 13:55
Lose dosta.Gledao par filmova na ovom principu i svi su bolji troduplo od ovog.Jos prvih pola sata nigde veze s vezom...odmah me iznervirao film, i nisam ni hteo gledati do kraja.Niskobudzetni horor, iako je prema istinitom dogadjaju B kategorija...
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2017 u 17:00
Film je zasnovan prema istinitom dogadjaju i meni licno je ok. Ne mogu reci ( u ovom slucaju napisati ) da je film odlican ali nije los. Da je bio los, prekinuo bih ga. I da napomenem, s obzirom da se snima dosta horor filmova, bilo to ''home invasion'' ili tipa gde neko nekog kidnapuje pa neka razna mucenja i hektolitri krvi, ovaj film spada u ''home invasion'' ali ne spada u nekakav masakr horor. Kult je prestavljen jezivo kako i treba, nesto u maniru Charles Manson. Gledao sam i bolje horor filmove ali isto tako i losije. Jednu od ''glavnih'' uloga igra Stephen Dorff koji uglavnom ima dobre filmove bilo koji zanr da je u pitanju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,162 sekundi.