Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Valerian - Avatarov naslednik! (27.07.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Valerian - Avatarov naslednik! (27.07.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darko-bahnik View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darko-bahnik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Valerian - Avatarov naslednik! (27.07.2017.)
    Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2017 u 21:27
Odgledao jučer na prvu prosjek no danas kad su se slegli utisci ocjena 9.5 uz to sam i fan velikog Luc Bessona i uz to i sin mi ima ime Valerian😇
Na vrh
udarnik007 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj udarnik007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2017 u 23:15
Ovo je samo takva filmčina. Sve što sam očekivao i više.
Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2017 u 20:37
Odlicno je pogotovo vizuelno, cista desetka.
Na vrh
Kokonino12 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kokonino12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2017 u 23:47
Fim je zanimljiv, i zabavan, i to je sve, glumačka postava je odlična, glavni glumci su mi fenomenalno odradili uloge, ali.. ipak je to samo zabavan film, vizualno doveden do savršenstva, nešto , novo, intresantno je što kod svih novijih filmova imamo sporedne uloge nekih likov koje su zanimljivije od samog filma, tako su tu golubovi kako ih je nazvala Lorelin, ne bi ga uspoređivao sa avatarom, to je ipak neka druga dimenzija ;)
Na vrh
rade-zvonic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade-zvonic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2017 u 08:09
igddje filma nigdje titla ... i ko me ganja da ja to komentiram???
Na vrh
Sholee View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sholee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2017 u 17:31
na kojim ste vi drogama bili kad ste ovo gledali heh
Na vrh
marsovcic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marsovcic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2017 u 01:05
Film je Ok, ali nije ni priblizno kao Avatar.
Na vrh
romc3008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj romc3008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2017 u 03:15
. S obzirom da je budžet ovog filma bio enormnih 200 miliona dolara, Ko če to da potrosi
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2017 u 03:36
Originalno postovano od strane romc3008 romc3008 piše:

S obzirom da je budžet ovog filma bio enormnih 200 miliona dolara, Ko če to da potrosi

Potrošiće onaj kome daju toliki novac za film LOL Verovatno je potrošeno mnogo više. LOL

Box office mojo navodi 177 miliona $ kao budžet, no tu naravno ne računaju tipično agresivnu reklamnu kampanju, što često bude još toliko od osnovnog budžeta (kada je to po sredi kakav opaki studio/distributer). Verovatno je koštao minimalno 250 miliona $. 

To gotovo da mora izgledati sjajno a za sadržinu, videću već Big smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.