Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - All Nighter (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

All Nighter (2017)

All Nighter

All Nighter (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

komedija

Trajanje:

86 min

Režija:

Gavin Wiesen

Scenarij:

Seth W. Owen

Glavne uloge:

Emile Hirsch
  >  Martin
J.K. Simmons
  >  Mr. Gallo
Kristen Schaal
  >  Roberta
Eddie Alfano
  >  Jail Officer Manning
Michael Q. Schmidt
  >  Brony Submissive
Stephanie Allynne
  >  Lizzie
Xosha Roquemore
  >  Meghan
Blake Perlman
  >  Bantender
Lio Tipton
  >  Ginnie
Jon Bass
  >  Trevor

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: All Nighter (2017)
    Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 22:56
Prijevod je najavio bakyknez 👏🏻
Na vrh
bakyknez View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bakyknez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2017 u 21:12
uživajte u filmu
baky
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2017 u 00:28
bakyknez hvala za prijevod 🌹
Na vrh
muamer-djozo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj muamer-djozo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 13:38
dobar prevod, film nije loš
Na vrh
bakyknez View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bakyknez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 23:48
hvala
baky
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2017 u 14:36
O narode! Zar ne mozete ostaviti nesto vise za komentar osim ''hvala za prevod''? Takve komentare ostavide na ''prevodi'''a eventualno ''hvala za prevod'' na kraju komentara za film. Jer iz ovakbih komentara neko ko procita ne moze da zakljuci kakav je film, gluma...i vredi li odgledati ili ne. E ovako, J.K.Simmons(poznat kao Shilinger iz kultne serije Oz) i Emile Hirsch su odradili svoj posao ali ovom filmu ipak fali dosta toga a na prvom mestu komike, ima nekih scena ali to je daleko od nekih komedija koje sam skoro gledao.1h i 25 min(ok runtime za komediju) ali...Nem tu materijala za smeh kao recimo za ''Mi smo Milerovi'' ili ''Ride Long'''ili ''Skiptrace''..mada ova zadnja 2 imaju elemente akcije ali su prvenstveno komedije. E, da tu je recimo i ''Army of One'' sto sam skoro gledao i takodje je bolji od ALL NIGHTER. Sve u svemu veche/noc/ mi je spasila serija Braquo koju sam pustio nakon ''ove'' komedije
Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2017 u 20:28
Deluje mi kao odlican film. Samo da znam zasto kad idem na search nece da otvori nista pf. Hvala ti u svakom slucaju.
Na vrh
TWD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TWD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2017 u 16:19
nista specijalno, dosadan film.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.