Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - blokbuster filmovi na kablovskoj deluju jeftino
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

blokbuster filmovi na kablovskoj deluju jeftino

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darko116 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darko116 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: blokbuster filmovi na kablovskoj deluju jeftino
    Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 23:00
gledam ja danas tv i na kablovskoj na fox ide film Mighty Joe Young i preselo mi gledanje
film deluje previse ostro, nekako kao da nije film nego amaterski napravljen, kao da je film b ili c produkcije. Ne umem drugacije da opisem.
Isto takav utisak sam imao kada su pustali na neko drugom kanalu total recall prvi sa svarcenegerom.
Umesto da bude film kao sto je blokbuster delovao je kao jeftin- previse realan snimak???
to je to , deluje kao realan snimak.
Naleteo sam na clanak da za na televizorima ima soap opera efekt ali ja imam starinski tv sanducar tako da od toga nema nista, jedino da ne pustaju ful hd snimak i ukljuceni im ti efekti direktno na kanalu fox????
inace imam film total recall u avi formatu kao dvdrip i nema tog previse realnog efekta kada ga gledam.
ima li neko ideju sta se to desava
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2017 u 17:05
Jedna ovako na brzinu ideja koja mi pada na pamet. N O V I   T E L E V I Z O R ! ! !
Everything is a joke !
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,340 sekundi.