Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sherlock se privodi kraju? (04.07.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sherlock se privodi kraju? (04.07.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sherlock se privodi kraju? (04.07.2017.)
    Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2017 u 11:23
Kako je Che. i sam rekao ovo je neka nova forma u svijetu serijala , tako malo epizoda po sezoni a tako duge epizode.Trebati će smisliti neko novo ime za ovakav tip serija ili možda filmsko - serijska trilogija u više sezona,uf zaboli me jezik pri izgovoru.Šalu na stranu ovo je jedna od najljepših i najboljih interpretacija Sherlocka koje sam ikada gledao,od serijala do filmova u c/b i u koloru.Šteta će biti ako naprave još samo jednu sezonu s ovakvim kalibrom glumaca i scenarista,nadajmo se čudu kao što je i sam Che. nagovjestio sve je moguće kada novac sa sigurnošću stiže,a odavno znamo da Hollywood voli sigurne konje za trčanje.So,go producers , go!
Na vrh
gavranpero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gavranpero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2017 u 16:21
Supruga i ja smo počeli gledati Šerloka i zaista smo bili oduševljeni serijom, medjutim, kako su odmicale epizode, sve manje i manje nam se svidjala. Navešću primjer iz jedne epizode kad Šerlok nauči srpski jezik tokom avionskog leta i naravno da ne očekujem da progovori u seriji kao da mu je maternji, ali ono jadnih par riječi niti je bilo razumljivo, niti su korišteni padeži. Vjerovatno se svi sjećaju epizode kad Šerlok na sahrani tipka poruke na mobitel i nakon opomene da prestane, nastavlja, ali sa telefonom iza ledja. :-D Razumijem da je sve to fikcija, ali ne volim da gledam SF u kriminalističkoj seriji.Volio bih da vidim ko može da tipka po displeju tel iza ledja ? :-D
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2017 u 16:44
E pa sad,naučna fantastika ili SF,pa nebi se trebalo sada cjepidlačiti oko takvih sitnica pogotovo oko padeža ili izgovora.Ima ljudi rođenih na ovim prostorima a još uvijek pričaju kao da su jučer došli iz Uzbekistana.Eto primjera radi ( na ono o SF-u) moja baka nikada nije upotriyebila telefon ne mobitel,telefon, mojoj djeci je to znanstvena fantastika,jer njima mob ne izlazi iz ruku po 12-13 sati.Sada pratiti takve sitnice gubi se koncepcija gledanja i uživanja u seriji,osim ako netko nije plaćen da traži takve stvarčice i zarađuje na njima.Ja uživam u seriji (ili filmu) a ne traženju nelogičnosti koje su očevidno upitne po tom pitanju.  (Moj savjet pogledati emisiju "Super Ljudi koja je bila emitirana za cijelu regiju/region,pa reći što je logično ili ne).Meni osobno najbolja ekranizacija S.H.
Everything is a joke !
Na vrh
gavranpero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gavranpero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2017 u 21:23
Volim da gledam serije i filmove u kojima se vodi računa o detaljima, odnosno, da su što više slični realnom životu. Ubistva iz Midsamera su prilično dobar primjer. Šerlok jeste otjelotvorenje najboljeg detektiva na svijetu, ali pretjeruju sa njegovim sposobnostima. Toliko.

Ažurirao gavranpero - 08.Srpanj/Jul.2017 u 21:25
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.