Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Lost City of Z (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Lost City of Z (2016)

The Lost City of Z

The Lost City of Z (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Izgubljeni grad Z

Godina:

2016

Žanr:

biografski, drama, povijesni, akcija, avantura

Trajanje:

141 min

Režija:

James Gray

Scenarij:

James Gray
, David Grann

Glavne uloge:

Ian McDiarmid
  >  Sir George Goldie
Angus Macfadyen
  >  James Murray
Clive Francis
  >  Sir John Scott Keltie
Charlie Hunnam
  >  Percy Fawcett
Aleksandar Jovanovic
  >  Urquhart
Johann Myers
  >  Willis
Elena Solovey
  >  Madame Kumel
Matthew Sunderland
  >  Dan
Sienna Miller
  >  Nina Fawcett
Robert Pattinson
  >  Henry Costin
Bobby Smalldridge
  >  Jack Fawcett (7 Yr Old)
Tom Holland
  >  Jack Fawcett
Edward Ashley
  >  Arthur Manley
Tom Mulheron
  >  Jack Fawcett (3 Yr Old)
Pedro Coello
  >  Tadjui

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Lost City of Z (2016)
    Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2017 u 00:02
Prijevod je najavio Dartanjan ⚡️
Na vrh
Clara Lille View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Clara Lille Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2017 u 16:09
Филмот е огромно разочарување. Невреден за гледање.Cry
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2017 u 17:31
Sienna Miller ne samo lepa,vec i odlicna glumica.I to je sve sto mislim o ovom filmu.
Na vrh
dacan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dacan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2017 u 18:27
ništa posebno...da se ubije vreme
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2017 u 18:37
Originalno postovano od strane tantal tantal piše:

Sienna Miller ne samo lepa,vec i odlicna glumica.I to je sve sto mislim o ovom filmu.

Baci pogled na Interview, fina je tu a i dobar je filmić. Rimejk, no u ovom slučaju vredi. (uz to je i Steve Buscemi uvek interesantan).

http://www.imdb.com/title/tt0480269/

Ažurirao puppet_master - 03.Srpanj/Jul.2017 u 19:10
Na vrh
bole1899 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bole1899 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2017 u 18:48
S obzirom ma glumce i pricu iznenađujuce dosadan film
Na vrh
zsotler View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zsotler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2017 u 19:57
Pa mogao biti bolji jer je zanimljiva tema inače da se ga gledati...
Na vrh
marko-ivezic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko-ivezic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2017 u 21:54
nije interesantam mada tema je..
Na vrh
Dartanjan View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dartanjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2017 u 00:07
Za početak da kažem da nemam ništa protiv "sporijih" avantura. Ne trebaju svi filmovi biti poput luckastih, popcorn avantura tipa Indijana Džons, King Kong, itd. Ali imam i ja brojne zamerke vezane za ovaj film.

Kao prvo fotografija i to inistiranje na toj zelenkastoj "mreni", koja oduzima od filma, a ne doprinosi ničemu. Pogotovo kad je film snimljen u džungli, i gde treba iscrpeti maksimum od egzotičnih lokacija.

Lik R. Patinsona, koji je drugi po bitnosti, je proćerdan. Potpuno nerazrađen.

A i cela priča je krajnje šablonska; isuviše generična. 

I da spomenem scenu koja me je propisno iznervirala. A to je scena kad Foset i njegova žena leže u krevetu, i ona mu govori kako je spremna da sa njim ode na trogodišnju ekspediciju u džunglu, i pritom ostavi dvoje male dece kod kuće. I naravno laprdajući usput o tome kako su žene potlačene, kako su i one ravnopravne, bla, bla...Sve je to lepo, ali ta scena je toliko isforsirana, i totalno u skladu sa trenutno jako zastupljenom i odvratnom političkom korektnošću koju Holivud forsira. Odvratna je zato što je fejk. Zabole njih za feminizam, crnce, Azijce, itd. Koja bi iole savesna majka ostavila dvoje male dece kod kuće, da bi lutala po džungli i rizikovala život ne bi li šta...dokazala da je ravnopravna sa muškarcima? Pali, bre.

Ali i pored svega ovoga, može se odgledati. Dao bih mu 6.5/10

Ljubiteljima "sporijih" svantura preporučujem dosta sličan i kvalitetniji film - "Mountains of the Moon".

A sad, nazad na prevođenje.WackoLOL

Ažurirao Dartanjan - 04.Srpanj/Jul.2017 u 00:11
Na vrh
Stressman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stressman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2017 u 08:07
Ništa posebno.
Na vrh
GorankaEna View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GorankaEna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2017 u 09:22
nije loše; malo mi nedorečen
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2017 u 10:34
Svi su sve rekli, i ja koji volim sporije filmove nisam nešto zadovoljan. Ipak, imajmo na umu da je ovo ekranizacija, i da treba ceniti doslednost da se prati knjiga i da se ne menja završetak u smislu "O, evo zlatnog grada, sija ce cela džungla". Ali mislim da je moglo bolje. Što se scena tiče, pored ove za koju je Dartanjan u pravu, meni je smešna ona gde ih promaši stotinak strela usred reke. Slabo bi se to pleme najelo, da gadja tako loše :) 
Na vrh
josip-gluscic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj josip-gluscic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2017 u 18:41
meni je film ok :-)
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2017 u 22:33
Loš scenario i loša režija. Ovo je film u kojem je dosadno i u džungli. Sve je tako monotono i bez impulsa. Šteta jer priča o Persiju je zaslužila bolju ekranizaciju. Ocena 4/10.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2017 u 08:35
Meni je film prespor i fali mu mesa, očekivao sam puno više. Moja ocjena je 5,5/10
Na vrh
lale22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lale22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2017 u 14:16
stvarno sam čekao ovaj film kad sam pogledao trailer činio mi se super ali kad sam ga pogledao osjećao sam se tolko glupo ma užas sve je loše u filmu od početka do kraja ocijena 2/10
Na vrh
Simche View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Simche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 12:46
Osrednji film. Nedevoljno zanimljiv.
Na vrh
djcvrle View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djcvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2017 u 01:04
Meni se film dojmio,jer nisam ni očekivao nekakvu jurnjavu u stilu Indiane Jonesa .Možda samo da je bilo malo više akcijskih scena...
Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2017 u 20:42
Odlican film preporucujem ljudima koji vole zanrove avanturisticke prirode.Clap
Na vrh
cfox-sd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cfox-sd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2017 u 14:28
Strast bilo koje vrste je opasna. Dokaz je i ovaj film. Nauka, ako je to ovo - uredu, a porodica, deca... Prevod odličan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.