| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Garde à vue Aka The Grilling (1981) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Garde à vue Aka The Grilling (1981)Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2017 u 21:49 |
|
Prijevod je najavio Dartanjan ⚡️
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1846 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2023 u 22:25 |
|
Hvala na prevodu.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2023 u 00:56 |
|
Under Suspicion (2000) je rimejk ovog filma, negde pise baziran na datom i knjizi ,sve u svemu to je to. Samo da naglasim.
Ažurirao AlexDeLarge - 17.Sijecanj/Jan.2023 u 09:10 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1846 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2023 u 08:46 |
|
Rimejk sam gledao a original sam skinuo pre 15 godina i posle obrisao. Pogledacu ga. Pozdrav
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2023 u 20:46 |
|
Eto, da ne kažu jednog dana pokolenja i moji biografi "Puppet je izbegavao whodunit filmove".
Neka uđe u zapisnik da sam gledao ovaj film. ![]() Izvrstan proceduralni triler, whodunit domena, jasno ne u vidu kakvog pandruskog šunjanja okolo, zaseda, prismotre i čuda, već u pukom razgovoru sa osumnjičenim, koji je dakle pozvan da prođe preko svojeg ranijeg svedočenja, jer se, možda, ponešto i ne uklapa baš. Recimo. Najkraće, mada se priča, istraga, uz još možda poneki naknadni lik komplikuje. Razgovor vodi Lino Ventura, bogtemazo, dakle, biće belaja. Neka priče, ostaviću sve to gledateljima. Šta je sve dobro, pa reditelj poštuje gledatelja, što nije više tako čest slučaj. Ovi pubovi nisu kakvi maloumnici, niti najpametniji u sobi, ne zrače sigurnošću, pratimo ujedno i njihove nedoumice, lutanja, nesigurnosti, blesavi humor koji se teško može više čuti danas (ubijene i silovane su dve osmogodišnje devojčice, u jednom slučaju zločin se dogodio u pola noći, napolju, hladne pozne jeseni, te se jedan od pubova, zapisničar, naglo počne smejati uz komentar "Digao mu se po tom vremenu, neverovatno" na šta se potom zaceni od smeha, ne može više kuckati zapisnik koliko mu je to, kao, smešno), doduše, sve ima svoje zato. Dakle, interesantno ispitivanje, zamke koje se postavljaju, preciznost, trikovi, usponi i padovi, smenjivanje pristupa i metoda, sve to čini ovaj film zanimljivim pa i uzbudljivim na svoj način, naročito za vreme kada je snimljen. ![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2023 u 00:30 |
|
Pravo da ti kažem, čudim se. Nije Žon Gaben. Ali, oduševljen sam!
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2023 u 03:39 |
|
De, de, rekoh oma da su mi na putu Gaben i Ventura. Dakle kada nije Gaben, onda zna se.
Tj ako nije kakav već francuski noir gde može biti i neko treći. Trudim se tek zaobići kakav Belmondo film, nisam siguran da ću uspeti, no njegovih filmova je bilo i na tv-u ko'ko hoćeš, ima ga na forumu, mahom je to valjda sve i prevedeno, šta ću mu ja. Mada ga volim, ne smeta mi on sam po sebi. I počeo sam sledeći na redu film Gabena zapravo, da ne bih izašao iz epohe i stila, no predomislih se na pola filma (koji bejaše dobar, ali determinizam tragike lika, drugog takvog po redu, je pretio da mi ošteti ovo malo srca što mi je preostalo) te sam ipak naskočio na ovaj. Jesu pubovi, nema tragične bitange i sirotinje, no hajde de, makar je Ventura tu, oprostih mu to što je pandur.
![]() |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2023 u 11:33 |
|
Sa Zan Gabenom i kasnije sa Linom Venturom su snimljene najbolje ekranizacije ikada romana Jadnici od Igoa.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |