Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ender's Game (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ender's Game (2013)

Ender's Game

Ender's Game (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Enderova igra

Godina:

2013

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika

Trajanje:

114 min

Režija:

Gavin Hood

Scenarij:

Gavin Hood
, Orson Scott Card

Glavne uloge:

Harrison Ford
  >  Colonel Graff
Ben Kingsley
  >  Mazer Rackham
Viola Davis
  >  Major Gwen Anderson
Abigail Breslin
  >  Valentine Wiggin
Jimmy 'Jax' Pinchak
  >  Peter Wiggin
Nonso Anozie
  >  Sergeant Dap
Aramis Knight
  >  Bean
Moises Arias
  >  Bonzo Madrid
Conor Carroll
  >  Bernard
Asa Butterfield
  >  Ender Wiggin
Hailee Steinfeld
  >  Petra Arkanian
Khylin Rhambo
  >  Dink Meeker
Cameron Gaskins
  >  Slattery (Leopard Army)
Suraj Partha
  >  Alai
Caleb J. Thaggard
  >  Stilson

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ender's Game (2013)
    Objavljeno: 12.Svibanj/May.2013 u 17:12

Ender's Game (2013)

Žanr:
akcija, avantura, SF

Režija: Gavin Hood

Uloge: Ben Kingsley, Harrison Ford, Abigail Breslin, Asa Butterfield, Hailee Steinfeld, Viola Davis

Jezik: engleski

Premijera: 1. novembar 2013. godine

Radnja:
U bliskoj budućnosti neprijateljska rasa vanzemaljaca napala je Zemlju. Da nije bilo legendarnog komandanta vazdušnih snaga Mazera Rakama, sve bi bilo izgubljeno. U pripremi za sledeći napad, cenjeni pukovnik Hajrum Graf i Vojna akademija obučavaju najbolju decu od kojih bi trebalo da postane neki drugi čuveni vojskovođa kao što je bio Mazer. Posebno se ističe stidljivi Ender Vigin, koji veoma brzo savladava sve potrebne veštine, čime zavređuje i poštovanje drugova i nadređenih. Počinje da ga obučava lično Mazer, s kojim i kreće u odsudnu bitku za spas čovečanstva...

Izvor: http://www.filmovanje.com

IMDB

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2013 u 00:56
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2013 u 14:58

Prevod je najavio ArbokClap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
kizo973 View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kizo973 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2013 u 12:08
Prijevodi postavljeni, možete ih skinuti O V D J E. Hvala prevoditeljima.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2017 u 08:43
Meni su mnogo bolje novele Orson Scott Carda ("Enderova igra" i nastavak "Govornik za mrtve", zapravo ako se ne varam,trebalo bi da ima još nastavaka, no to nisam čitao). Ovo je tek povremeno interesantno, meni zbrzano, iako mi je Asa Butterfield sjajan klinac, ekspresivno lice, simpatičan u svakom kadru, no avaj, Ender's Game zaslužuje, po meni, sasvim drugačiji pristup, pre svega drugačijeg autora, bez da i jednog momenta počne da liči na dečiji film. Tema je ozbiljnija od toga.
Da sam ja (daleko bilo) producent, za ovaj film bih predao rediteljski posao pre, šta znam, Alex Proyas-u npr.  Ovde je ambijent morao biti tamniji.

Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2017 u 15:54
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Meni su mnogo bolje novele Orson Scott Carda ("Enderova igra" i nastavak "Govornik za mrtve", zapravo ako se ne varam,trebalo bi da ima još nastavaka, no to nisam čitao). Ovo je tek povremeno interesantno, meni zbrzano, iako mi je Asa Butterfield sjajan klinac, ekspresivno lice, simpatičan u svakom kadru, no avaj, Ender's Game zaslužuje, po meni, sasvim drugačiji pristup, pre svega drugačijeg autora, bez da i jednog momenta počne da liči na dečiji film. Tema je ozbiljnija od toga.
Da sam ja (daleko bilo) producent, za ovaj film bih predao rediteljski posao pre, šta znam, Alex Proyas-u npr.  Ovde je ambijent morao biti tamniji.

Romani  - ne novele. Iako je "Ender's Game" počelo kao kratka priča.
Slažem se da je trebalo biti puno mračnija atmosfera. Mainstream Hollywood nije u stanju napraviti film koji nije PG-13, a za smrt kućnog ljubimca ili djeteta u filmu vjerojatno bi izbili neredi i prosvjedi...
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2017 u 15:58
Istina za ljubimce i decu LOL Hajde SF, nego unakaziše i horore, gde mesto nije PG 13 filmovima.

Glede novela/roman, previd puki. Smile Edit: Stalno pišem i npr Kingove novele, zbog engleskog, iako mu plaćaju po napisanoj reči, te on svakako piše romančine, no ja uvek kažem novela LOL mada znam da postoji razlika u definicijama u engleskom i srpsko-hrvatskom, ali lepše mi je ovako, neka je i pogrešno, volim i nesavršene reči/rečenice LOL

Ažurirao puppet_master - 02.Srpanj/Jul.2017 u 16:19
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2018 u 15:55
Dobra ekipa na okupu,vizuelno odlično uradjen film, ali jednostavno film koji nema snagu da ostavi fantastičan utisak kod gledaoca. Od mene ocena samo 6/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.