Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Powerless (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Powerless (2017)

Powerless

Powerless (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

komedija

Trajanje:

30 min

Autor:

Ben Queen

Glavne uloge:

Christina Kirk
  >  Jackie
Alan Tudyk
  >  Van Wayne
Vanessa Hudgens
  >  Emily Locke
Danny Pudi
  >  Teddy
Ron Funches
  >  Ron
Atlin Mitchell
  >  Crimson Fox
Jennie Pierson
  >  Wendy
Michael D. Cohen
  >  Samuel Greene
Kimani Ray Smith
  >  Jack-O-Lantern
Claire Titelman
  >  Susan
Graeme Duffy
  >  Crushed Car Owner
Graeme Duffy
  >  Owner of the Crushed Car
Josh Breeding
  >  Steve
Laird Macintosh
  >  Royce Kane
Marc McClure
  >  Emily's Father

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Powerless (2017)
    Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2017 u 01:32
MockingJay je najavila prevode za 1 sezonu 👍
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2017 u 23:23
Otkazano nakon 1. sezone.
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2017 u 09:43
Šteta što neće biti još koja sezona,svaka čast DC-u i Warnerbros-u.Komediju na svoj račun vrlo hrabro.Pa ipak sam ja DC fun naravno da ih hvalim , čista petica od mene.Klanjam se do poda MockingJay,ljubim ruke.
Na vrh
MockingJay View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MockingJay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2017 u 14:22
Baš šteta, meni je serija bila fantastična. Taman kombinira meni 2 najdraže stvari - sci-fi i laganu komediju. Bio je užitak prevodit ovih 9 epizoda i nadam se da će bar pustit još ove preostale 3 makar da završimo sezonu Doduše, nisu rekli da se nikad neće vratit

Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2017 u 11:46
Da li su prikazali epizodu 10,nemogu je naći?Još jednom ludilo serija,takoreći za svakog tko voli i ne voli superjunačke serijale iako ovdje nisu junaci u prvom planu.Ma za puknuti od uživancije.I još jednom hvala Ti MockingJay.
Everything is a joke !
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MockingJay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2017 u 11:59
Koliko ja znam, nisu je prikazali Disapprove ( i nema na čemu Wink
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2017 u 13:11
Šteeeetaaaa, što je nisu prikazali.
Everything is a joke !
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 13:08
JUUUHUUUU,upravo stavili na net 10-u epizodu ove urnebesne komedije ima nade za nas veterane.Još kada bi se VELIKA MokingJay uhvatila prijevoda nema meni ljepšeg dara za ovaj početak vikenda.Samo da je odrade do kraja sezone i daju sve epizode koje su uspjeli snimiti,me happy. GO DANNY PUDI GOOO.Evo pročitah da su navodno epizodu 11 pustili na Novom Zelandu??? WTF

Ažurirao sinna - 23.Lipanj/Jun.2017 u 13:16
Everything is a joke !
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MockingJay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2017 u 08:55
sinna uljepšao si mi vikend, ajde napokon da se nešto vrati, a ne da se samo otkazuje. Trenutno sam na odmoru, jedva imam pristup internetu da ovo ispišem, ali čim se vratim u ponedjeljak bacam se na posao
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2017 u 09:12
Ma nikakva priša nije odmaraj se i uživaj jer vikend je kratak što je ljepši.Odgledao sam ja već desetku,ni malo razočaravajuća,meni odlična.Guštaj,guštaj...
Everything is a joke !
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.