| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Network (1976) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Network (1976)Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2011 u 16:37 |
Network (1976)Žanr: Drama Režija: Sidney Lumet Jezik: Engleski Uloge: Faye Dunaway, William Holden, Peter Finch, Robert Duvall Trajanje: 121 min Drama o voditelju popularne televizijske postaje koji na zalasku karijere povuče riskantan potez ne bi li preduhitrio šefove da mu daju otkaz. Nakon dvadeset i pet godina uspješne televizijske karijere, voditelj vijesti na postaji UBS Howard Beale (Peter Finch) dobiva otkaz koji će stupiti na snagu za dva tjedna. Razlog je sve veći pad gledanosti njegove emisije kojem je i sam pridonio odavši se alkoholu poslije suprugine smrti. Neugodnu vijest priopći mu dugogodišnji prijatelj i producent informativnog programa Max Schumacher (William Holden) gorko se našalivši da mu je sada jedini izlaz samoubojstvo. No, već u sutrašnjoj emisiji Beale priopći gledateljima da će se pred njihovim očima doista i ubiti za tjedan dana što zaprepasti i razbijesni vodstvo kuće na čelu s Frankom Hackettom (Robert Duvall). Bealov očajnički potez iznenada privuče golemo zanimanje javnosti, pa njegova emisija koju šefovi ipak vrate u program odmah zasjedne na vrh gledanosti u zemlji. Uz pomoć beskrupulozne producentice opsjednute gledanošću Diane Christensen (Faye Dunaway), Beal preko noći postane pravom TV zvijezdom... Izvor: http://tvprofil.net IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0074958/ TITLOVI |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2011 u 16:58 |
|
Ovaj film je fasinirao toliko da sam ga gledao par puta zadnjih mesec dana. Vredi pogledati film. Film je vise nego odlican! Moja iskrena preporuka. |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2011 u 21:32 |
|
|
![]() |
|
Joe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2011 u 02:37 |
|
Film koji ce svojim sadrzajem uvek biti aktuelan,
juce, danas i sutra. |
|
![]() |
|
skype6
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 07.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Tamo negdi... Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2017 u 19:12 |
|
Tema uvek aktuelna! Odlican film! Preporucujem
|
|
![]() |
|
sead-pasic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2017 u 08:58 |
|
odličan film, preporuka
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2370 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2025 u 20:05 |
|
Vrh, šta reći!
Drugi put sam ga gledao, i još je aktuelniji, kao da snimljen danas. Fej Danavej bombonica, Duval odličan, Holden omatoreo, a Finč briljantan! |
|
![]() |
|
brgljez
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2025 u 09:50 |
|
odličan film koji za mene nije čista drama već ima i dosta komedije s elementima parodije, ko što rekoh, bar meni. vrhunska kritika društva, vrhunski dijalozi (doduše ponekad predugi), vrlo dobra režija i scenarij. ako ću baš tražiti dlake po jajima... zašto samo vrlo dobra režija? pa dijelovi filma djeluju kao da gledaš predstavu u kazalištu, a ne film. previše teatralnosti. s obzirom na to o kojem je režiseru riječ i kojim glumcima. reko bi da je do režisera.u scenarij je po meni bespotrebno ubačena ljubavna priča koja mi se nikako ne uklapa u čitav film.
|
|
|
Aaa?
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |