| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Spectral (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
damir-steficar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Spectral (2016)Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 16:12 |
|
Prilično dobar. Zanimljiva tematika i vizualni efekti.
|
|
![]() |
|
cipiflesh
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2017 u 16:37 |
|
Sasvim ok za b produkciju, malo me je podsetio na final fantasy spirit within... 7/10
|
|
![]() |
|
s@LE999
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2017 u 12:17 |
|
Iako je B produkcija moram da priznam da mnogi filmovi koji su najavljivani kao blockbusteri mogu da uče od ljudi koji su napravili Spectral,žao mi je samo što u film nisu uložena malo veća sredstva jer mogao je na kraju da ima mnogo veći uspjeh.
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2017 u 12:18 |
|
Prvi deo filma mi vrhunski,ostatak slabiji.ALi sve u svemu solidan film.
|
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
lale22
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Travanj/Apr.2015 Lokacija: OSIJEK Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2017 u 15:34 |
|
ne dobar odličan film za b produkciju u rangu hit filmova sa velikim buđetom sve super gluma efekti scenarij i režija na visokom nivou
|
|
![]() |
|
Psalm27
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2020 u 23:31 |
|
Otac mi je bio poručnik u vojnoj jedinici UN, 1963-će između Egipta i Izraela, i mnogo godina kasnije došao je dan kad mi je dao pouku, izazvanog sa tog vremena njegove službe tamo :
"Sinko, u svijetu postoje takve stvari ... Moli Boga da ih Ne doznaš.
Ali, ako kojim slučajem dođeš do njih, znaj da to mora ostati u tebi do kraja tvog života;
a, to je veoma opasno, jer je ta informacija kao jedan crv, koji te grize unutra.
Ja sam sinko, video mnoge ljude, koji imali sretnu porodicu, dobru karijeru, financije, ... ali sve to su ostavili, napustili, i pobegli u prirodi, sami samcati, da u njihovom životu samoće uspeju nekako da smire dušu njihovu, zbog onog što su videli i čuli, zbog onoga što su doživjeli.
Ako nemaš PRAVOG Prijatelja, tada će te ta informacija, taj crv, pojesti unutra i primetit ceš da svakog dana sve više gubiš sebe, sve dok ne pobegneš negde, daleko od ljudi, daleko od svega.
Bog je rekao u Bibliji :
"Onaj tko ima pravog prijatelja - taj ima neprocenljivo bogastvo u svom životu,
ali, i on sam mora biti prijatelj.
Ja sam sinko, video takve šokantne stvari tamo na toj granici između Egipta i Izraela, da zbog tvoje bezbednosti i tvoje majke, Nisam smeo niti jedno slovo od toga reći, Nikome.
Znaj samo ovo, da sa nama upravljaju, manipuliraju, rade nam šta god zažele, a da nismo svesni toga;
i Ne možeš ništa učiniti u vezi toga, osim da se moliš Bogu;
i zamoli Ga da ti On kaže u kom svijetu se nalaziš, a tko je iznad tebe, da bi znao kako da se postaviš;
a to će ti dati prednost, da naučiš kako da sačuvaš svoj um, svoju dušu."
- - - - - - - -
Godine 2008-me sam došao do jedne znanstvene informacije od jednog talijanskog naučnika fizike i istraživača antimaterije, koje su bile tako šokantne, da me je ovaj film "Spectral" dodatno utisnuo u sebi, kako smo svi mi već davno odigran scenario, u kojem treba samo da prođe naše vrijeme.
Film "Spectral" je više od istine, koja nam se ponudila kao SF informacija, a ponudila nam se, jer je pravim kreatorima tog "oružja" Nemoguće uspostaviti kontrolu svega toga.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |