Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bruce kao Charles (09.06.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bruce kao Charles (09.06.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bruce kao Charles (09.06.2017.)
    Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2017 u 18:31
E pokakim im se na klapu i omome kome pade ovo na pamet,pustite mrtve da počivaju u miru (mislim na filmove).Ma jeb. ih remake svih ovakvih klasika,zar s.segal nije u svojim "filmovima" već napravio remake svih klasičnih scenarija.I onda su trebali njega staviti u ulogu P.Kerseya, a ne Willisa bilo to njemu kao dejavu cijele karijere action heroja,koju je i napravio na slavi Bronsona i B.Leea.Pa i D.lundgren bi bio bolji za tu ulogu i on ima iskustva u takvim okretima i piruetama.Cijenim oba lika kao sportaše kao glumce jok,a Willisa nikako za ovakvu ulogu osvetnika.Jeb. ih remake svih klasika od Ben Hura pa na ovamo.Eto im na sad! (Ispuha sam malo ventilić).
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2017 u 19:08
Slažem se - Holivuđani žive na leševima starih scenarija kultnih filmova poput ghoulova iz legendi.

Ali stavljati Seagala ili Lundgrena u istu rečenicu s Willisom je ipak smiješno. Ova dvojica ne bi znala odglumiti ni Willisa kako veže cipele. Objektivno - ako ćemo gledati poznatija imena za ulogu Paula Kerseya - onda tu i dolaze u obzir samo Willis, Statham ili Elba.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2017 u 22:16
Po ovom postu vidim da se slažeš s remakeom Death wisha ,ok.Svako za se travu pase,ja sam ono napisao kao sprdnju jer će remake i biti sprdnja,bar za nas koji smo gledali original,Neka oprosti mi svatko tko je ozbiljno mislio da original zaslužuje remake,previše su napravili (po mom) verzija na takvu temu koju predstavlja Death wish,sve su to bile B produkcije i izlizane do bola.Izvini silent_passenger ako sam te uvrijedio,cilj mi je bio uvrijediti te reanimatore iz Hpllywooda.Oprostite mi svi koji ste se našli uvrijeđeni mojim prvim postom. SORRY FROM DEEP OF MY HEARTH.Cry
Everything is a joke !
Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2017 u 23:29
Onda loše čitaš moj post - rekao sam da žive kao lešinari na starim scenarijima.

Samo sam rekao da smatram - kad se već radi remake - da mi kao logična imena ispadaju navedena trojica. I - da - da Seagal, Lundgren, Van Damme zajedno ne znaju odglumiti ni mrtvaca koji leži na zemlji.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2017 u 08:30
Slažem se s tobom u svezi kompatibilnosti najbrojane trojke i izvini ako sam nešto krivo shvatio u tvom postu.Nisam samo mogao vjerovati da itko ozbiljno shvati remake ijednog klasika,oprosti na mojoj brzopletosti.I da također se slažem što su renomirana studija počeli lešinariti po starim klasicima tj. remek djelima u svoje vrijeme.Vidjeli smo što su napravili od Carpenterovih klasikai kakvi su im remakei ispali.Još jedno sorry na brzopletosti.Ne se jediš na mene?
Everything is a joke !
Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2017 u 13:28
Za mene su sve to normalne forumske rasprave - razmjenjivanje mišljenja. Ne znam zašto bih se ljutio na sugovornika kojii možda nema isto mišljenje?

I'm cool...
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2017 u 13:34
To majstore ali isto mislimo,hm donekle isto.Barem smo na istoj valnoj što se tiče klasika i rimejkova. STAY COOL,BRO.
Everything is a joke !
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.