Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Drone (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Drone (2017)

Drone

Drone (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

triler

Trajanje:

91 min

Režija:

Jason Bourque

Scenarij:

Ian Birkett
, Paul A. Birkett
, Jason Bourque
, Roger Patterson

Glavne uloge:

Sean Bean
  >  Neil Wistin
Mary McCormack
  >  Ellen Wistin
Viv Leacock
  >  Agent Barker
Joel David Moore
  >  Gary
Kirby Morrow
  >  Dave Wistin
Bradley Stryker
  >  Ted Little
Sharon Taylor
  >  Agent Jenkins
Patrick Sabongui
  >  Imir Shaw
Kamal Malik
  >  Abid
John Emmet Tracy
  >  Daniel Winters
John Emmet Tracy
  >  FBI Spokesperson
Kevin O'Grady
  >  Father
Tommy Europe
  >  Team Leader
Mohsin Khan
  >  Abid's Son
Maxwell Haynes
  >  Shane Wistin
Nilofar Gesawat
  >  Abid's Wife

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Drone (2017)
    Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 23:28
Odlican film. Son Bin u glavnoj ulozi dobar kao i uvek.Inace obozavam njegove filmove.Svaki film u kojem glumi odlican.U skoro svakoj akciji i trileru je zloca,ovde ipak nije :D Dobra radnja filma i specificna.Prvi film po ovoj tematici sa Dronovima...Jedino mi kraj filma nekako ubrzan,moglo se jos malo produziti.Previse ga brzo zavrsili a imalo je elemenata za bar jos 20tk minuta. Sve u svemu od mene preporuka :)
Na vrh
suncokreti View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suncokreti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2017 u 10:20
Originalno postovano od strane filips88 filips88 piše:

Odlican film. Son Bin u glavnoj ulozi dobar kao i uvek.Inace obozavam njegove filmove.Svaki film u kojem glumi odlican.U skoro svakoj akciji i trileru je zloca,ovde ipak nije :D Dobra radnja filma i specificna.Prvi film po ovoj tematici sa Dronovima...Jedino mi kraj filma nekako ubrzan,moglo se jos malo produziti.Previse ga brzo zavrsili a imalo je elemenata za bar jos 20tk minuta. Sve u svemu od mene preporuka :)

I ja volim tog glumca, ali mi se po traileru nekako ne cini bas nesto. Jesi li mozda drone freak pa ti je zato dobar? :)
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2017 u 10:43
Pa svidja mi se radnja filma...nisam gledao slican film i zato mi je specificno. Nije vec vidjeno bar meni...Nzm trailer filma ume da zavara i pozitivno i negativno..tako da ne mozes bas proceniti. Kako god odlucis,ali svakako meni je dobar.
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
Baki_MB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Baki_MB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2017 u 20:51
Na sajtu opensubtitles ima odlican prevod za ovaj film za 1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-FGT/Mp4
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2017 u 00:56
Prijevod je najavio bakyknez ⚡️
Na vrh
suncokreti View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suncokreti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2017 u 10:51
Originalno postovano od strane filips88 filips88 piše:

Pa svidja mi se radnja filma...nisam gledao slican film i zato mi je specificno. Nije vec vidjeno bar meni...Nzm trailer filma ume da zavara i pozitivno i negativno..tako da ne mozes bas proceniti. Kako god odlucis,ali svakako meni je dobar.

Ok, pogledat ću ga ovih dana, ne valja suditi knjigu po koricama :)
Na vrh
bakyknez View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bakyknez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2017 u 16:59
uživajte u filmu, eto prijevoda
Opis:
Kada konstruktor vojne opreme sretne tajanstvenog pakistanskog poslovnog čovjeka desiće se fatalne posljedice jer vode se ideologijama koje su miljama udaljene jedna od druge.

Žanr: triler
Zemlja: Kanada
Jezik: engleski
Trajanje:  91 min
Režija: Jason Bourque
Scenarij: Ian Birkett, Paul A. Birkett, Jason Bourque, Roger Patterson
Glumci: Sean Bean, Mary McCormack, Joel David Moore, Patrick Sabongui, Sharon Taylor, Kirby Morrow, Bradley Stryker, Kevin O'Grady, John Emmet Tracy, Maxwell Haynes...

baky
Na vrh
muamer-djozo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj muamer-djozo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2017 u 08:30
prevod odličan, film loš
Na vrh
gazdurina11 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gazdurina11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2017 u 13:45
film onako pa može se odgledat
Na vrh
shvejk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shvejk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2017 u 16:38
nije los film
Na vrh
Bojan979 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bojan979 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2017 u 11:57
Extra film!
Na vrh
cfox-sd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cfox-sd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 07:25
Ukratko: Ti si kriv što sam te tukao! Neuverljivo. Prevod odličan.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2021 u 15:01
Ok film
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,176 sekundi.