| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Northlander (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
new1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 17.Listopad/Oct.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 160 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Northlander (2016)Objavljeno: 28.Svibanj/May.2017 u 14:07 |
|
1. Ne gubite svoje extremno dragocjeno vrijeme u odnosu na ovaj film. Točka. Kraj. Nema više... ok, za "nevjerne Tome":
Film bez priče, sa toliko propusta da jedino odjavna špica djeluje koliko toliko uvjerljivo. Originalnost je nepoznanica, kostimi i šminka... neki dan mi ispade otvorena vrećica brašna iz ruke na stol, erupcija brašna na meni i svuda okolo mene zaslužuje Oskar... ne, ne Oskar, Nobela za šminku i scenske efekte u poredbi s ovim filmom. Režiser je zaslužio povez preko očiju i zadnju cigaretu ispred streljačkog voda, glazbu je stvarao netko tko s Bethovenom dijeli jedino hendikep gluhoće... i vi još uvijek želite pogledati ovaj film? Ok, uvijek ima mazohista, no ovo je previše i za njih.
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Online Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2017 u 14:14 |
|
Njuvi što si bacao vrijeme na ovaj uradak, iz aviona se vidjelo da je to no-budget djelce. Jedino ako si fan SF, kao ja horrora pa srljaš kada se nešto pojavi.
|
|
![]() |
|
new1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 17.Listopad/Oct.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 160 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2017 u 17:55 |
Ma ne, uvijek treba podržati (hmm , kad tamo strimano s neta, a kao "podržavam") nisko budžetne, ajmo reć' nekakva solidarnost s malima i nemoćnim, ali, ono što je boza - boza je (boza je bezakoholno piće, nedefiniranog okusa i mirisa, s tendencijom izazivanja proljeva). Pojašnjeno, pogledao sam na stotine kratkih filmova, svih žanrova. Može ih se naći na Youtube, ostvarenja koja ne zaostaju, ne, pogrešno sam se izrazio, ostvarenja koja mogu biti nedostižan ideal i uzor Hollywoodu i sličnim mlatiparama, u svemu, od ideje, realizacije, gluma, efekti... doslovce - u svemu, a krasi ih u velikoj većini upravo neovisnost i niskobudžetna produkcija. |
|
![]() |
|
papiko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 01.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2017 u 15:26 |
|
Ma film je remek delo. :)
-Ja cak vec i ima prevod spreman hehe. Samo sto mi win zip istekao.
Ažurirao papiko - 06.Kolovoz/Aug.2017 u 21:05 |
|
![]() |
|
jocoiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Celje Status: Offline Points: 99 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2017 u 22:39 |
|
slabo,slabo-uff treba se pogledati pa da vidiš kolko nešto more bit slabo-ocjena - minus10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |