Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Queen of the Desert (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Queen of the Desert (2015)

Queen of the Desert

Queen of the Desert (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Kraljica pustinje

Godina:

2015

Žanr:

biografski, drama, povijesni, ljubavni

Trajanje:

128 min

Režija:

Werner Herzog

Scenarij:

Werner Herzog

Glavne uloge:

Nicole Kidman
  >  Gertrude Bell
Jenny Agutter
  >  Florence Bell
David Calder
  >  Hugh Bell
Sarah Crowden
  >  Lady Ascot
Holly Earl
  >  Florence Lascelles
Renee Faia
  >  (voice)
James Franco
  >  Henry Cadogan
Christopher Fulford
  >  Winston Churchill
Beth Goddard
  >  Aunt Lascelles
Mark Lewis Jones
  >  Frank Lascelles
Damian Lewis
  >  Charles Doughty-Wylie
Sophie Linfield
  >  Judith Doughtie-Wylie
Assaad Bouab
  >  Sheik
Robert Pattinson
  >  Col. T.E. Lawrence
Jay Abdo
  >  Fattuh

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Queen of the Desert (2015)
    Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2015 u 15:52

Žanr: Biografski, Drama 
Trajanje: 128 min 
Zemlja: SAD, Maroko  
Režija: Werner Herzog 
Scenario: Werner Herzog 

Glavne uloge:
Nicole Kidman ... Gertrude Bell
James Franco ... Henry Cadogan
Damian Lewis ... Charles Doughty-Wylie
Robert Pattinson ... T. E. Lawrence

Opis:
Gertrude Bell (Nicole Kidman) bila je britanska spisateljica, avanturistkinja, špijunka i arheologinja. Početkom 20. stoljeća ona boravi na srednjem istoku, u Teheranu postaje politički aktivna, prvo se zaljubljuje u britanskog diplomata Henryja Cardogana (James Franco), a nakon raskida veze upoznaje narednika Lawrencea (Robert Pattison), kao i još jedno vojno lice, Charlesa Doughty-Wyliea (Damian Lewis). I dok joj je ljubavni život nesređen, politički je tako utjecajna da među pustinjskim plemenima dobiva nadimak "kraljica pustinje". Izvor: mojtv.hr 

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2016 u 00:42

miro844 hvala za prevod ruza

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2017 u 12:45
Bio sam ostavio komentar za ovaj film pa sam zamolio da ga obrisu i hvala na tome, jer opet sam nesto razmisljao i...Ostajem pri tome da je sigurna i ozbiljna rezija Herzoga i da odabir za glavnu glumicu je bas dobar, za tu rolu mozda nije mogao odabir biti bolji. Isto tako ostajem pri tome kao za delate post da je osvezenje da je jedan od zanrova avanturisticki, takodje ostajem i pri tome da je Robert Pattinson lose odigrao svoju sporednu rolu kao Lawrence dok bi dodao da su James Franco i Damian Lewis svoje sporedne role odradili kako treba. Ali dodao bih ipak jos nesto za fil sto je u ovom slucaju negativno a to je da mu pomalo fali dramaticnosti, znaci niti je tu bilo da je neko napao karavan sa glavnom junakinjom filma niti eventualno da su imali vecih problema zbog pustinjske oluje niti recimo da su ostali bez vode. Eto, to bi bo moj comment
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.