Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Don't Kill It (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Don't Kill It (2016)

Don't Kill It

Don't Kill It (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

fantazija, horor

Trajanje:

93 min

Režija:

Mike Mendez

Scenarij:

Robert Olsen
, Dan Berk

Glavne uloge:

Dolph Lundgren
  >  Jebediah Woodley
James Chalke
  >  Pastor Erikson
Aaron McPherson
  >  Emmett
Jasi Cotton Lanier
  >  Rose
Emily Brobst
  >  Older sister
Billy Slaughter
  >  Agent Jackson
Tony Bentley
  >  Chief Dunham
Kristina Klebe
  >  Agent Evelyn Pierce
Michael Aaron Milligan
  >  Frank
Miles Doleac
  >  Deacon Shepard
Laura Warner
  >  Eunice
Chloe Guidry
  >  Young Sister
Ryan Zweers
  >  Young Jebediah
Sam Furman
  >  Danny

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Don't Kill It (2016)
    Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2017 u 23:21
Prijevod je najavio dojcilo 👏
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2017 u 21:40
dojcilo hvala za prijevod 🌺
Na vrh
medex974 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj medex974 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 15:58
Hvala na prevodu!Film je zanimljiv i po meni zasluzuje visu ocenu.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 16:13
OK film zanimljiva tema nesto nalik Pentagramu sa Lou Diamond Philipsom ili Otkrovenje sa Denzel Wahingtonom mada slabiji od pomenuta dva ps.ovom prilikom bih zahvalio svima sa titlovi.com skidam dosta filmova i serija i ostavicu komentar cim neki odgledam s obzirom da mi je stigao mail da komentar moze pomoci
Na vrh
marko-ivezic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko-ivezic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 18:03
to su filmovi b koprodukcije ..loše..
Na vrh
dynamite4321 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dynamite4321 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2017 u 10:44
5.5 je otprilike ovena koju film zasluzuje. Klasican gore horor. "Negativac" je veoma iritantan jer je povezan sa najglupljim zvukom ikada, koji posle par min postane veoma, iritantan... U odsustvu novih "A" horora i ovaj je dobar.
Na vrh
marko_dkc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko_dkc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2017 u 01:19
Ocaj, nije za gledanje.
Na vrh
vaNNdaL View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vaNNdaL Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2017 u 14:05
Koliki sam čekao titl da izađe, tolika sam i razočaran filmom, hahah... Znači niskobudžetni film, ni h od horrora, tako da, ako vam se da pogledajte pa se razočarajte, haha... I da hvala za titl, malo je vremenski neusklađeno, alison u odnosu na film je odlično, hahah... Pozdrav srdačni vama ovdje svima hehe
Na vrh
deda vlada View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda vlada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2017 u 20:44
Ko voli nek izvoli...ne volim horore ali sam pogledao zbog D. Lundgrena...mislio sam da je mnogo bolji!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.