Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Get Out (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Get Out (2017)

Get Out

Get Out (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Bježi!

Godina:

2017

Žanr:

misterij, triler, horor

Trajanje:

104 min

Režija:

Jordan Peele

Scenarij:

Jordan Peele

Glavne uloge:

Catherine Keener
  >  Missy Armitage
Rutherford Cravens
  >  Parker Dray
Richard Herd
  >  Roman Armitage
Caren L. Larkey
  >  Emily Greene (as Caren Larkey)
Stephen Root
  >  Jim Hudson
Bradley Whitford
  >  Dean Armitage
John Wilmot
  >  Gordon Greene
Geraldine Singer
  >  Philomena King
Ashley LeConte Campbell
  >  Lisa Deets
Daniel Kaluuya
  >  Chris Washington
Lil Rel Howery
  >  Rod Williams (as Lil Rel Howery)
Caleb Landry Jones
  >  Jeremy Armitage
LaKeith Stanfield
  >  Andrew Logan King
Betty Gabriel
  >  Georgina
Allison Williams
  >  Rose Armitage
Julie Ann Jones
  >  April Dray
Marcus Henderson
  >  Walter
Yasuhiko Oyama
  >  Hiroki Tanaka
John Wilmot
  >  Gordon Greene

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Get Out (2017)
    Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2017 u 00:01
Prijevod je najavio x200sx 👏
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2017 u 22:09
x200sx hvala za prevod 💐
Na vrh
marko-ivezic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko-ivezic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2017 u 23:16
gledljiv i horor--. triler..treba ga pogledati..
Na vrh
bivsi-trgovac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bivsi-trgovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2017 u 17:28
Ovo je žarn, horor, sf, komedija. Horor je zbog misterija i zločina, sf je zbog postupka prenošenja ljudske svesti iz jednog u drugi mozak, a komecija je zbog određenih dijaloga, glavnog lika i njegovog prijatelja. Da li gledati? Zavisi, ako gutate filmove, biće vam dobar, ako ste u potrazi za vrhunskim filmovi, neće.
Na vrh
Ledenko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ledenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2017 u 20:19
Neobican film, orginalan. Moja preporuka.
Na vrh
animall View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj animall Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2017 u 21:34
nije lose,dobro odradjen vredi pogledati,nekazem da je jedan od najboljih filmova ali vredi pogledati
Na vrh
elzile75 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elzile75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2017 u 09:56
Neobicna prica.Neocekivano dobar za tu vrstu produkcije.Nisko budzetne...Vredi pogledati
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2017 u 18:17
Meni osobno odličan film, ugodno sam iznenađen, pravo osvježenje u žanru horor trilera! Moja ocjena je 8,5/10
Na vrh
buici View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj buici Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2017 u 22:14
Vrlo gledljiv i interesantan film, mada koliko je horror to je ?
Na vrh
pandorum View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pandorum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2017 u 10:00
vise triler nego horor.meni osobno malo dosadan
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2017 u 19:00
E ovako odlicna tematika filma,cudna i dosta specificna.Jos je reziser debitovao ovim filmom sto je za veliku pohvalu.Film je misterija-triler i nista vise od toga.Medjutim ima i toga sto mi se ne svidja:
-Dosta je spor,tek nakon 60minuta krece radnja a do tada je dosta neubedljiv,ali opet gledljiv svakim momentom iscekivao zaplet.To je ujedno i najveca zamerka ovom filmu.Jel mora od 90minuta prvih 60 da me smori pa onda da nabiju sve zadnjih 20 minuta i tada docaraju sve :)
-Mnogo komentara za ovaj film i sve pozitivne,a iskreno ocekivao sam skroz drugaciju radnju.Nisam citao sadrzaj filma po internetu,ali jednom bacio pogled na trailer filma i delovalo mi da je neki krimic otmica...i malo me razocaralo zbog toga sto nije takav. Sve u svemu ok je film.Svidja mi se sto je misteriozan i nepredvidljiv film sto te naravno motivise na gledanje.
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
Reyo753 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Reyo753 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2017 u 16:16
Ne ocekujte horor,ali film je odlicno osmisljen,jer drzi u neizvjesnosti do samog kraja.Moja iskrena preporuka.
Na vrh
Isolation View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Isolation Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2017 u 17:32
Ovo je s,obzirom na dosadasnju ponudu horor trilera u 2017-oj godini dobar film.Ne ocekujte previse,ali vredi pogledati.
Na vrh
Stressman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stressman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2017 u 18:59
Dobar film,originalan.Preporučujem.
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2017 u 01:48
Ludnica od filma. 9/10
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
nikola-dzhony-marusi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikola-dzhony-marusi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2017 u 18:22
7/10
Na vrh
Max_Rockatansky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Max_Rockatansky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2017 u 20:53
Za tako visoku ocjenu na IMDb očekivao sam puno više, nisam se pošteno ni naježio, a kamoli prepao
Na vrh
Elizabeta mala View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Elizabeta mala Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2017 u 22:17
Solidan, zanimljiv za one koji vole ovakav tempo.
Na vrh
cipiflesh View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cipiflesh Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2017 u 16:33
Sasvim ok, naravno da nije horror, vrlo dobar triler. Skeleton Key u obrnutom smeru. 8/10
Na vrh
Rakan View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rakan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2017 u 21:53
Dobar film koji je uslovno rečeno horor. Više je psihološki triler i njegova po meni zamisao nije bila da uplaši, već da zabrine. Tema rasizma u američkom društvu je obrađena kroz formu omiljenog žanra, a poznato je da u svim hororima prvo bude ubijen crnac. Ovde je crnac glavni glumac i belci pazite se. Imate razloga da se plašite :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.